Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав: У вас на сервері закінчився дисковий простір.
Не зрозуміло за рахунок чого? Минулого разу ми налаштовували видалення старих файлів з црм.
[quote]
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав:
У вас на сервері закінчився дисковий простір.
[/quote]
Не зрозуміло за рахунок чого? Минулого разу ми налаштовували видалення старих файлів з црм.
Дуже сумно, що ми залишаємося без црм, хочу дію налаштовано коректно. Як я розумію, треба розібратися, яке сміття там зберігається, тому що я 4 рази збільшує сервер і на платній підтримці мені сказали, що ці файли можу збиратися в будь-якій кількості. Тобто. захоплення обсягу вирішує проблема лише на короткий час
Дуже сумно, що ми залишаємося без црм, хочу дію налаштовано коректно.
Як я розумію, треба розібратися, яке сміття там зберігається, тому що я 4 рази збільшує сервер і на платній підтримці мені сказали, що ці файли можу збиратися в будь-якій кількості. Тобто. захоплення обсягу вирішує проблема лише на короткий час
Очищено файли системних логів 25Gb Можна налаштувати ротацію логів, це файли стискатимуться, а старі файли будуть видалені. Це налаштування сервера, якщо ми налаштовуємо 1 годину.
Очищено файли системних логів 25Gb
Можна налаштувати ротацію логів, це файли стискатимуться, а старі файли будуть видалені.
Це налаштування сервера, якщо ми налаштовуємо 1 годину.
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав: Я пропоную налаштувати ротацію логів, файли будуть стискатися, а старі файли будуть видалені. Це налаштування сервера, якщо ми налаштовуємо 1 годину.
Ок, давайте робити
[quote]
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав:
Я пропоную налаштувати ротацію логів, файли будуть стискатися, а старі файли будуть видалені. Це налаштування сервера, якщо ми налаштовуємо 1 годину.
[/quote]
Ок, давайте робити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар