Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня,
проблема з входом в бокс через ID. Ввожу номер телефону і не підтягує жодного боксу. Пише, що Бокс заблоковано. Через логін і пароль можу залогінитись в боксі, але не можу встановити додатки, так, як потрібно на сторінці додатків залогінитись через номер телефону.
то як залогінитись так, щоб бокс працював і на стаорінці додатків можна було вибрати та встановити потрібні додатки?
Дякую!
Доброго дня, проблема з входом в бокс через ID. Ввожу номер телефону і не підтягує жодного боксу. Пише, що Бокс заблоковано. Через логін і пароль можу залогінитись в боксі, але не можу встановити додатки, так, як потрібно на сторінці додатків залогінитись через номер телефону.
то як залогінитись так, щоб бокс працював і на стаорінці додатків можна було вибрати та встановити потрібні додатки?
потрібно щоб бокс був закріплений за його власником - під номером телефону за яким він закріплений На пошту a.chizhik@crm-onebox.com надішліть адресу боксу і ваші контактні дані + П.І.Б перевіримо
За вашою обліковою карткою з якої ви ставили топіки не закріплено боксів
потрібно щоб бокс був закріплений за його власником - під номером телефону за яким він закріплений
На пошту a.chizhik@crm-onebox.com надішліть адресу боксу і ваші контактні дані + П.І.Б перевіримо
За вашою обліковою карткою з якої ви ставили топіки не закріплено боксів
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників»
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар