Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня мій бокс перестав логінитися за збереженим паролем. Змін паролю точно не проводилося, прошу допомогти виправити. https://shopping.vstup.kiev.ua/
Доброго дня мій бокс перестав логінитися за збереженим паролем. Змін паролю точно не проводилося, прошу допомогти виправити. https://shopping.vstup.kiev.ua/
Добридень! Пароль зберігається на стороні браузера - ви можете як варіант у розділі безпеки перевірити пароль. Або скинути кеш і куки браузера і зберегти пароль заново. Ми не можемо керувати даними вашого браузера
Добридень!
Пароль зберігається на стороні браузера - ви можете як варіант у розділі безпеки перевірити пароль.
Або скинути кеш і куки браузера і зберегти пароль заново.
Ми не можемо керувати даними вашого браузера
Дякую. Але що це за розділ безпеки, про який я не знаю? Я маю на увазі, що змінився пароль до мого боксу і я його не міняв. Крім мене доступ до системи мають ще фахівці OneBox. Можливо, робили щось у системі і поміняли. Таке вже було неодноразово, тому прошу змінити і дати новий.
Дякую. Але що це за розділ безпеки, про який я не знаю?
Я маю на увазі, що змінився пароль до мого боксу і я його не міняв. Крім мене доступ до системи мають ще фахівці OneBox.
Можливо, робили щось у системі і поміняли. Таке вже було неодноразово, тому прошу змінити і дати новий.
Петренко Андрій Валерійович писав/ла: Дякую. Але що це за розділ безпеки, про який я не знаю? Я маю на увазі, що змінився пароль до мого боксу і я його не міняв. Крім мене доступ до системи мають ще фахівці OneBox. Можливо, робили щось у системі і поміняли. Таке вже було неодноразово, тому прошу змінити і дати новий.
це єдина категорія під яку підпадає Ваш топік доступу буде надіслано на Вашу пошту
[quote]
Петренко Андрій Валерійович писав/ла:
Дякую. Але що це за розділ безпеки, про який я не знаю?
Я маю на увазі, що змінився пароль до мого боксу і я його не міняв. Крім мене доступ до системи мають ще фахівці OneBox.
Можливо, робили щось у системі і поміняли. Таке вже було неодноразово, тому прошу змінити і дати новий.
[/quote]
це єдина категорія під яку підпадає Ваш топік
доступу буде надіслано на Вашу пошту
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар