Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Застосовувати зміни прав доступу для вибраних ролей.
Зробити доопрацювання щоб застосовувати зміни прав доступу для вибраних ролей.
Важливо: Застосовувати не всі права, а лише ті зміни, які були зроблені.
Приклад використання:
- Відкриваю права доступу до будь-якої ролі
- Роблю якісь зміни
- вибираю для яких ролей застосувати
- Після збереження для вибраних ролей застосовуються тільки те, що я змінив.
Чи можна таке зробити?
Скільки годин?
Застосовувати зміни прав доступу для вибраних ролей. Зробити доопрацювання щоб застосовувати зміни прав доступу для вибраних ролей. Важливо: Застосовувати не всі права, а лише ті зміни, які були зроблені. Приклад використання: - Відкриваю права доступу до будь-якої ролі - Роблю якісь зміни - вибираю для яких ролей застосувати - Після збереження для вибраних ролей застосовуються тільки те, що я змінив. Чи можна таке зробити? Скільки годин?
- Відкриваю права доступу до будь-якої ролі - Роблю якісь зміни - вибираю для яких ролей застосувати
Редагуючи права доступу однієї ролі – застосовувати для іншої?
[quote]
- Роблю якісь зміни
[/quote]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
- Відкриваю права доступу до будь-якої ролі - Роблю якісь зміни - вибираю для яких ролей застосувати
Головне завдання це масове редагування прав доступу. Редагуючи права однієї ролі ми вибираємо для яких ролей ще ці зміни застосувати. Важливо, щоб у цьому випадку не копіювалися всі права, а лише ті зміни, які були зроблені. Наприклад: відкрили для перегляду пункт меню, Застосовуємо для деяких ролей. У цих ролей додалися права перегляду цього пункту. Решта всіх прав у зазначених ролей залишаються без змін. Потрібно це у випадках коли додали додаткове поле, пункт меню, бізнес-процес. Всі ці сутності після створення у правах доступу закриті. А коли в компанії під 200 ролей, то будь-які такі зміни спричиняють дуже багато рутинної роботи, ось я і хочу її спростити.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
- Роблю якісь зміни
[/quote]
[/quote]
Головне завдання це масове редагування прав доступу.
Редагуючи права однієї ролі ми вибираємо для яких ролей ще ці зміни застосувати.
Важливо, щоб у цьому випадку не копіювалися всі права, а лише ті зміни, які були зроблені.
Наприклад:
відкрили для перегляду пункт меню,
Застосовуємо для деяких ролей.
У цих ролей додалися права перегляду цього пункту.
Решта всіх прав у зазначених ролей залишаються без змін.
Потрібно це у випадках коли додали додаткове поле, пункт меню, бізнес-процес.
Всі ці сутності після створення у правах доступу закриті.
А коли в компанії під 200 ролей, то будь-які такі зміни спричиняють дуже багато рутинної роботи, ось я і хочу її спростити.
Редагуючи права однієї ролі ми вибираємо для яких ролей ще ці зміни застосувати.
Редагування прав для ролі доступне лише для тієї ролі, в якій ви їх редагуєте. Доопрацьовувати те, як ви хочете у версію MVP, ми не будемо. У версії OS архітектуру прав доступу змінено.
[quote]
[/quote]
Редагування прав для ролі доступне лише для тієї ролі, в якій ви їх редагуєте. Доопрацьовувати те, як ви хочете у версію MVP, ми не будемо.
У версії OS архітектуру прав доступу змінено.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар