1b.app
Скопійоване посилання -

При зміні посади у співробітника права доступу не забираються

При зміні посади у співробітника права доступу не забираються
Приклад:
Надаємо посаду контакту
і він має права доступу
Тепер посаду видаляємо та присвоюємо нову
І права доступу в нього залишилися права з минулої ролі
Хоча права доступу нової цих прав немає
https://crm.sportlife.ua/
І коли видаляємо посаду у співробітника, то права доступу в нього залишаються, хоч у картці жодних прав йому не давали.
Оригинальный вопрос доступен на версии: ru

Відповіді:

права доступу не закріплююсь за роллю в цілому
вони змінюються тільки коли ви змінюєте їх у ролі
тому все відпрацювало правильно
19.09.2021, 20:00
Оригинальный комментарий доступен на версии: ru

Дивна логіка. Я розумію якщо в компанії 10 співробітників можна зайти в картку і скинути права.
Але якщо у компанії 400 співробітників і постійно відбуваються зміни, то за цим не встежиш. + додатково потрібно навчати персонал, що при зміні ролі можуть залишитися зайві права.
Логічно що якщо я привласнив роль співробітнику - йому надали права ролі.
Роль видалив права відкотилися на початкові його права.
При зміні ролі повинні надати права нової ролі, а не залишитися частина прав зі старої посади.
Просто наведу приклад:
У компанії кілька відділів, їхні заявки, замовлення розділені правами. Вони не повинні бачити замовлення з інших відділів.
І ось співробітника перевели з одного відділу до іншого.
Змінили йому посаду у картці – і ось він уже бачить замовлення обох відділів.
[file] 10593 [/ file]
20.09.2021, 09:29
Оригинальный комментарий доступен на версии: ru


Андрій
PM Digital Transformation
Клієнт писав/ла:
Дивна логіка. Я розумію якщо в компанії 10 співробітників можна зайти в картку і скинути права.
Але якщо у компанії 400 співробітників і постійно відбуваються зміни, то за цим не встежиш. + додатково потрібно навчати персонал, що при зміні ролі можуть залишитися зайві права.
Логічно що якщо я привласнив роль співробітнику - йому надали права ролі.
Роль видалив права відкотилися на початкові його права.
При зміні ролі повинні надати права нової ролі, а не залишитися частина прав зі старої посади.
Просто наведу приклад:
У компанії кілька відділів, їхні заявки, замовлення розділені правами. Вони не повинні бачити замовлення з інших відділів.
І ось співробітника перевели з одного відділу до іншого.
Змінили йому посаду у картці – і ось він уже бачить замовлення обох відділів.
[file] 10593 [/ file]

ну у кожного своя логіка
1. Якщо в користувача 2 ролі то права об'єднуються
2. Якщо в користувача ААА роль БББ то мимо прав які налаштовані на БББ я можу зайти і додатково додати права користувачеві і це теж зручно
тому тут дивлячись з якого боку дивитись
20.09.2021, 10:39
Оригинальный комментарий доступен на версии: ru


Устименко Ігор
OneBox production
Адміністратор
OneBox CTO написав:

Андрій
PM Digital Transformation
Клієнт писав/ла:
Дивна логіка. Я розумію якщо в компанії 10 співробітників можна зайти в картку і скинути права.
Але якщо у компанії 400 співробітників і постійно відбуваються зміни, то за цим не встежиш. + додатково потрібно навчати персонал, що при зміні ролі можуть залишитися зайві права.
Логічно що якщо я привласнив роль співробітнику - йому надали права ролі.
Роль видалив права відкотилися на початкові його права.
При зміні ролі повинні надати права нової ролі, а не залишитися частина прав зі старої посади.
Просто наведу приклад:
У компанії кілька відділів, їхні заявки, замовлення розділені правами. Вони не повинні бачити замовлення з інших відділів.
І ось співробітника перевели з одного відділу до іншого.
Змінили йому посаду у картці – і ось він уже бачить замовлення обох відділів.
[file] 10593 [/ file]

ну у кожного своя логіка
1. Якщо в користувача 2 ролі то права об'єднуються
2. Якщо в користувача ААА роль БББ то мимо прав які налаштовані на БББ я можу зайти і додатково додати права користувачеві і це теж зручно
тому тут дивлячись з якого боку дивитись

Так, але якби особисті права і права для участі були розділені, то все працювало б так само. Тобто права ролей та особисті об'єднуються. Але коли ми видаляємо роль, то залишаються тільки особисті.
Чи можливо зробити доопрацювання що коли ми видаляємо роль права додані цією роллю видалялися? (але важливо врахувати що якщо у співробітника кілька ролей або є особисті налаштування і не перетинаються з правами віддаленої ролі, то ці права повинні залишитися)
І скільки годинників?
20.09.2021, 11:02
Оригинальный комментарий доступен на версии: ru


Андрій
PM Digital Transformation написав:
І скільки годинників?

6
29.09.2021, 02:15
Оригинальный комментарий доступен на версии: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар