Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зробіть будь ласка, менеджер паролів.
Щоб при призначенні співробітнику ролі йому автоматично ставали б доступні паролі співробітників цієї ролі.
Бо зараз доводиться зберігати в основі знань і забороняти всім крім певних дивитися.
Зробіть будь ласка, менеджер паролів. Щоб при призначенні співробітнику ролі йому автоматично ставали б доступні паролі співробітників цієї ролі. Бо зараз доводиться зберігати в основі знань і забороняти всім крім певних дивитися.
Здрастуйте, ви якось дуже дивно використовуєте систему на мій погляд. Навіщо збирати паролі користувачів одному місці і взагалі навіщо заходити у систему під іншими користувачами? Що ви можете побачити такого, чого не побачите під своїм користувачем?
Здрастуйте, ви якось дуже дивно використовуєте систему на мій погляд. Навіщо збирати паролі користувачів одному місці і взагалі навіщо заходити у систему під іншими користувачами? Що ви можете побачити такого, чого не побачите під своїм користувачем?
Я розумію що ви мали на увазі. Я не розумію мети, навіщо це потрібно. Ви можете без пароля налаштувати права доступу так, щоб бачити всі завдання того чи іншого співробітника з-під свого облікового запису.
Я розумію що ви мали на увазі. Я не розумію мети, навіщо це потрібно. Ви можете без пароля налаштувати права доступу так, щоб бачити всі завдання того чи іншого співробітника з-під свого облікового запису.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар