Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! На даний момент навчального відео за звітами немає. Уточніть будь ласка, яка саме тема/звіт Вас цікавлять і зроблять урок. Тема звітів надто велика і це буде серія уроків
Добридень!
На даний момент навчального відео за звітами немає.
Уточніть будь ласка, яка саме тема/звіт Вас цікавлять і зроблять урок.
Тема звітів надто велика і це буде серія уроків
Цікавить тема створення звіту з прибутку з виведенням діаграм у ньому. На даний момент усі спроби сконструювати такий звіт завершуються плачевно. До звіту підтягуються незрозумілі суми собівартості і, як результат, генерується некоректний аналіз результатів. Питання: чи можливо інтегрувати до штатного звіту про продаж та звіт про прибуток діаграми, і графіки, що дозволяють у тому числі порівнювати один період з іншим? Це дуже важливо і дуже потрібно Якщо ні, то як це можна запровадити? Опишіть порядок конструювання такого звіту, будь ласка
Цікавить тема створення звіту з прибутку з виведенням діаграм у ньому.
На даний момент усі спроби сконструювати такий звіт завершуються плачевно. До звіту підтягуються незрозумілі суми собівартості і, як результат, генерується некоректний аналіз результатів.
Питання: чи можливо інтегрувати до штатного звіту про продаж та звіт про прибуток діаграми, і графіки, що дозволяють у тому числі порівнювати один період з іншим?
Це дуже важливо і дуже потрібно
Якщо ні, то як це можна запровадити?
Опишіть порядок конструювання такого звіту, будь ласка
Дімов Денис Михайлович Клієнт писав/ла: Цікавить тема створення звіту з прибутку з виведенням діаграм у ньому. На даний момент усі спроби сконструювати такий звіт завершуються плачевно. До звіту підтягуються незрозумілі суми собівартості і, як результат, генерується некоректний аналіз результатів. Питання: чи можливо інтегрувати до штатного звіту про продаж та звіт про прибуток діаграми, і графіки, що дозволяють у тому числі порівнювати один період з іншим? Це дуже важливо і дуже потрібно Якщо ні, то як це можна запровадити? Опишіть порядок конструювання такого звіту, будь ласка
якщо Вам потрібно конструювати звіт - це потрібно замовляти в інтеграторів
[quote]
Дімов Денис Михайлович
Клієнт писав/ла:
Цікавить тема створення звіту з прибутку з виведенням діаграм у ньому.
На даний момент усі спроби сконструювати такий звіт завершуються плачевно. До звіту підтягуються незрозумілі суми собівартості і, як результат, генерується некоректний аналіз результатів.
Питання: чи можливо інтегрувати до штатного звіту про продаж та звіт про прибуток діаграми, і графіки, що дозволяють у тому числі порівнювати один період з іншим?
Це дуже важливо і дуже потрібно
Якщо ні, то як це можна запровадити?
Опишіть порядок конструювання такого звіту, будь ласка
[/quote]
якщо Вам потрібно конструювати звіт - це потрібно замовляти в інтеграторів
Чи правильно я розумію: зібрати звіт самостійно з модулів запропонованих у розділі Звіти неможливо інакше, як лізти в код?
Не дивлячись на те, що я CEO OneBox і повинен знати, як працюють звіти в OneBox'e - насправді я не знаю. Звіти робили без мене. Зазвичай звіти – це дуже індивідуальна штука під кожного користувача. Так, у нас є конструктор звітів, але на мій погляд він ще далекий від ідеалу. Якщо мені потрібен якийсь звіт, то я сам біжу замовляти його в інтеграторів. Тому що так простіше. Простіше заплатити трохи грошей і отримати потрібний звіт, ніж самому з'ясовувати купу нюансів, як воно працює. Тому я і рекомендую вибрати інтегратора. Або варіант 2: створіть нову тему на форумі і опишіть який звіт ви хочете отримати, що саме у вас не виходить. І ви досить швидко отримаєте кілька відповідей та/або пропозицій від інтеграторів.
[quote]
Чи правильно я розумію: зібрати звіт самостійно з модулів запропонованих у розділі Звіти неможливо інакше, як лізти в код?
[/quote]
Не дивлячись на те, що я CEO OneBox і повинен знати, як працюють звіти в OneBox'e - насправді я не знаю. Звіти робили без мене.
Зазвичай звіти – це дуже індивідуальна штука під кожного користувача.
Так, у нас є конструктор звітів, але на мій погляд він ще далекий від ідеалу.
Якщо мені потрібен якийсь звіт, то я сам біжу замовляти його в інтеграторів. Тому що так простіше. Простіше заплатити трохи грошей і отримати потрібний звіт, ніж самому з'ясовувати купу нюансів, як воно працює.
Тому я і рекомендую вибрати інтегратора.
Або варіант 2: створіть нову тему на форумі і опишіть який звіт ви хочете отримати, що саме у вас не виходить. І ви досить швидко отримаєте кілька відповідей та/або пропозицій від інтеграторів.
Мірошниченко Максим Олександрович CEO OneBox написав:
Не дивлячись на те, що я CEO OneBox і повинен знати, як працюють звіти в OneBox'e - насправді я не знаю. Звіти робили без мене. Зазвичай звіти – це дуже індивідуальна штука під кожного користувача. Так, у нас є конструктор звітів, але на мій погляд він ще далекий від ідеалу. Якщо мені потрібен якийсь звіт, то я сам біжу замовляти його в інтеграторів. Тому що так простіше. Простіше заплатити трохи грошей і отримати потрібний звіт, ніж самому з'ясовувати купу нюансів, як воно працює. Тому я і рекомендую вибрати інтегратора. Або варіант 2: створіть нову тему на форумі і опишіть який звіт ви хочете отримати, що саме у вас не виходить. І ви досить швидко отримаєте кілька відповідей та/або пропозицій від інтеграторів.
Вчора ввечері написав одному із запропонованих вами інтеграторів – Шебо. Відповіді досі не одержав. Напишу сьогодні другому – КТС Разом з тим, як СЕО бізнесу ви ймовірно розумієте не гірше за мій: щоб ефективно делегувати якийсь кластер роботи, його спочатку необхідно освоїти на базовому рівні самостійно. Від сюди й постало питання. Тим більше що функціонал вашої СРМ набагато ширший за більшість інших і це дає велику базу для відстеження тих чи метрик.
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович
CEO OneBox написав:
[quote]
[/quote]
Не дивлячись на те, що я CEO OneBox і повинен знати, як працюють звіти в OneBox'e - насправді я не знаю. Звіти робили без мене.
Зазвичай звіти – це дуже індивідуальна штука під кожного користувача.
Так, у нас є конструктор звітів, але на мій погляд він ще далекий від ідеалу.
Якщо мені потрібен якийсь звіт, то я сам біжу замовляти його в інтеграторів. Тому що так простіше. Простіше заплатити трохи грошей і отримати потрібний звіт, ніж самому з'ясовувати купу нюансів, як воно працює.
Тому я і рекомендую вибрати інтегратора.
Або варіант 2: створіть нову тему на форумі і опишіть який звіт ви хочете отримати, що саме у вас не виходить. І ви досить швидко отримаєте кілька відповідей та/або пропозицій від інтеграторів.
[/quote]
Вчора ввечері написав одному із запропонованих вами інтеграторів – Шебо. Відповіді досі не одержав.
Напишу сьогодні другому – КТС
Разом з тим, як СЕО бізнесу ви ймовірно розумієте не гірше за мій: щоб ефективно делегувати якийсь кластер роботи, його спочатку необхідно освоїти на базовому рівні самостійно.
Від сюди й постало питання. Тим більше що функціонал вашої СРМ набагато ширший за більшість інших і це дає велику базу для відстеження тих чи метрик.
Разом з тим, як СЕО бізнесу ви ймовірно розумієте не гірше за мій: щоб ефективно делегувати якийсь кластер роботи, його спочатку необхідно освоїти на базовому рівні самостійно.
Так, я розумію. Постараємося врахувати ваше побажання та викотити у майбутньому серію відео-уроків зі звітів.
[quote]
[/quote]
Так, я розумію.
Постараємося врахувати ваше побажання та викотити у майбутньому серію відео-уроків зі звітів.
[quote]
CEO OneBox написав:
Ось ці хлопці чудово нишпорять як налаштовувати звіти:
https://crm-onebox.com/integrator/shebo/
https://crm-onebox.com/integrator/kts/
[/quote]
Шебо - клієнтоорієнтованість нижче за плінтус)))
Доброго дня, Денисе! Я представник компанії ШеБО, можете уточнити чому Ви так вважаєте? Якщо одразу після залишення Вашої заявки з Вами зв'язався наш менеджер з продажу Артем Вонарх та запропонував Вам кілька видів послуг для вирішення завдання?
[quote]
Дімов Денис Михайлович
Клієнт писав/ла:
[quote]
CEO OneBox написав:
[/quote]
[/quote]
Доброго дня, Денисе! Я представник компанії ШеБО, можете уточнити чому Ви так вважаєте? Якщо одразу після залишення Вашої заявки з Вами зв'язався наш менеджер з продажу Артем Вонарх та запропонував Вам кілька видів послуг для вирішення завдання?
Денис, я особисто зателефонував з менеджером і отримав цілком адекватну відповідь, а саме те, що послуга яка була запропонована Вам не підійшла за ціною відповідно робити висновок, що у нас клієнтоорієнтованість нижче плінтуса я б не став. Є послуга, є її ціна якщо вона для когось не підходить - ми не змушуємо її купувати. Дякую
[quote]
Дімов Денис Михайлович
Клієнт писав/ла:
[quote]
CEO OneBox написав:
[/quote]
[/quote]
Денис, я особисто зателефонував з менеджером і отримав цілком адекватну відповідь, а саме те, що послуга яка була запропонована Вам не підійшла за ціною відповідно робити висновок, що у нас клієнтоорієнтованість нижче плінтуса я б не став. Є послуга, є її ціна якщо вона для когось не підходить - ми не змушуємо її купувати. Дякую
Все ж таки поцікавтеся більш змістовно у свого менеджера, чи передзвонив він клієнту в моїй особі у погоджений час? ))) https://prnt.sc/vsto0h Не демонструйте будь ласка упертість у питанні, де правота клієнта очевидна! Адже ви можете мене налаштувати з нейтрального в негативне ставлення і я вважаю своїм обов'язком при кожній нагоді відгукуватися про вашу компанію відповідно до отриманого від взаємодії досвіду. Дякую за розуміння.
Все ж таки поцікавтеся більш змістовно у свого менеджера, чи передзвонив він клієнту в моїй особі у погоджений час? )))
https://prnt.sc/vsto0h
Не демонструйте будь ласка упертість у питанні, де правота клієнта очевидна! Адже ви можете мене налаштувати з нейтрального в негативне ставлення і я вважаю своїм обов'язком при кожній нагоді відгукуватися про вашу компанію відповідно до отриманого від взаємодії досвіду.
Дякую за розуміння.
Дімов Денис Михайлович Клієнт писав/ла: Все ж таки поцікавтеся більш змістовно у свого менеджера, чи передзвонив він клієнту в моїй особі у погоджений час? ))) https://prnt.sc/vsto0h Не демонструйте будь ласка упертість у питанні, де правота клієнта очевидна! Адже ви можете мене налаштувати з нейтрального в негативне ставлення і я вважаю своїм обов'язком при кожній нагоді відгукуватися про вашу компанію відповідно до отриманого від взаємодії досвіду. Дякую за розуміння.
Доброго вечора, Денисе! Хочу трохи прояснити ситуацію щодо цього обговорення, я не є менеджером команди інтеграторів Шебо, я є партнером компанії OneBox. Пропозицію від команди Шебо я відправив вам спочатку після нашої розмови, і ви відповіли дана послуга для вас дорого. Я почав спілкуватися з іншими інтеграторами, які мають дешевші послуги порівняно з Шебо. І отримав відповідь, від двох інтеграторів, вони зараз завантаження по проектах і вони не можуть взяти ваш проект в роботу. КТС відповіли вони зайняті і не можу провести робочу групу зможуть не раніше ніж через 1,5 тижня , так само відповів інший інтегратор Ігор Сусяк Вам я набирав двічі, цього дня ви не взяли трубку скрін з телефону доклав. Моя помилка в тому, що я вам не написав у Viber, за це вибачаюсь. Якщо це питання для вас Актуальний я можу витончити в інтеграторів звільнилися або вони. І написати відповідь у цьому обговоренні.
[quote]
Дімов Денис Михайлович
Клієнт писав/ла:
Все ж таки поцікавтеся більш змістовно у свого менеджера, чи передзвонив він клієнту в моїй особі у погоджений час? )))
https://prnt.sc/vsto0h
Не демонструйте будь ласка упертість у питанні, де правота клієнта очевидна! Адже ви можете мене налаштувати з нейтрального в негативне ставлення і я вважаю своїм обов'язком при кожній нагоді відгукуватися про вашу компанію відповідно до отриманого від взаємодії досвіду.
Дякую за розуміння.
[/quote]
Доброго вечора, Денисе!
Хочу трохи прояснити ситуацію щодо цього обговорення, я не є менеджером команди інтеграторів Шебо, я є партнером компанії OneBox.
Пропозицію від команди Шебо я відправив вам спочатку після нашої розмови, і ви відповіли дана послуга для вас дорого.
Я почав спілкуватися з іншими інтеграторами, які мають дешевші послуги порівняно з Шебо. І отримав відповідь, від двох інтеграторів, вони зараз завантаження по проектах і вони не можуть взяти ваш проект в роботу. КТС відповіли вони зайняті і не можу провести робочу групу зможуть не раніше ніж через 1,5 тижня [file]1250[/file], так само відповів інший інтегратор Ігор Сусяк [file]1251[/file]
Вам я набирав двічі, цього дня ви не взяли трубку скрін з телефону доклав.
Моя помилка в тому, що я вам не написав у Viber, за це вибачаюсь.
Якщо це питання для вас Актуальний я можу витончити в інтеграторів звільнилися або вони.
І написати відповідь у цьому обговоренні.
[file]1249[/file]
Підтримую автора теми. Звітів багато. Як вони працюють? Звідки беруть дані? Як їх налаштовувати? У мене звіт про прибуток малює цифри більше разів на десять, ніж якщо зібрати всі мої витрати і сплюсувати з усіма надходженнями. Ваші інтегратори – це, звичайно, круто. Але для того, щоб можна було поставити адекватне їм завдання (сформувати ТЗ), потрібно мати відповіді на озвучені мною питання. Та й узагалі, з тих. документацією у вас явно провал! Частина вже застаріла, величезної частини взагалі ніколи не було. Ми як сліпі кошенята розуміємося на вашій диво програмі замість того, щоб заробляти гроші.
Підтримую автора теми. Звітів багато. Як вони працюють? Звідки беруть дані? Як їх налаштовувати?
У мене звіт про прибуток малює цифри більше разів на десять, ніж якщо зібрати всі мої витрати і сплюсувати з усіма надходженнями.
Ваші інтегратори – це, звичайно, круто. Але для того, щоб можна було поставити адекватне їм завдання (сформувати ТЗ), потрібно мати відповіді на озвучені мною питання.
Та й узагалі, з тих. документацією у вас явно провал!
Частина вже застаріла, величезної частини взагалі ніколи не було. Ми як сліпі кошенята розуміємося на вашій диво програмі замість того, щоб заробляти гроші.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар