Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Марія OneBox production написав: цей звіт використовує інформацію безпосередньо на замовлення і вивести всі продукти не надається можливим
Просто якщо я простирав замовити товар цього місяця і його немає в наявності, то наступного місяця він не потрапляє у звіт і тоді я його знову не замовлю. Або потрібно робити замовлення через excel. Не можна зробити якесь доопрацювання звіту, щоб виводилися всі товари в системі?
[quote]
Марія
OneBox production написав:
цей звіт використовує інформацію безпосередньо на замовлення і вивести всі продукти не надається можливим
[/quote]
Просто якщо я простирав замовити товар цього місяця і його немає в наявності, то наступного місяця він не потрапляє у звіт і тоді я його знову не замовлю. Або потрібно робити замовлення через excel. Не можна зробити якесь доопрацювання звіту, щоб виводилися всі товари в системі?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар