Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Підкажіть будь ласка, потрібен звіт у боксі:
1. Можливість обирати у звіті період за датою створення процесу (з – по)
2. Можливість будувати звіт за всіма відповідальними (надамо ім'я поля в системі), так само вибирати відповідального (декілька - множинний вибір) і будувати звіт за обраними.
3. Можливість будувати звіт за всіма значеннями додаткового поля ПОЛЕ1 (надамо ім'я поля в системі), так само вибирати ПОЛЕ1 (надамо ім'я поля в системі) (кілька - множинний вибір) і будувати звіт за вибраними значеннями.
4. У звіті показувати кількість процесів (Айди БП надамо додатково) у розрізі за:
стовпець: ДопПоле2 (надамо ім'я поля в системі)
рядок: ДопПОле3 (order.customorder_prichinaotkaza3)
5. Право після стовпців причин відмов виводити стовпець:
- ВСЬОГО = рахувати суму значень по рядку.
- ЦІЛЬОВИХ = надамо формулу розрахунку
- CONV ВСЬОГО = надамо формулу розрахунку
- CONV ЦІЛЬОВИХ = надамо формулу розрахунку
6. Внизу в останньому рядку рахувати суму колонок
Добрий день. Підкажіть будь ласка, потрібен звіт у боксі: 1. Можливість обирати у звіті період за датою створення процесу (з – по) 2. Можливість будувати звіт за всіма відповідальними (надамо ім'я поля в системі), так само вибирати відповідального (декілька - множинний вибір) і будувати звіт за обраними. 3. Можливість будувати звіт за всіма значеннями додаткового поля ПОЛЕ1 (надамо ім'я поля в системі), так само вибирати ПОЛЕ1 (надамо ім'я поля в системі) (кілька - множинний вибір) і будувати звіт за вибраними значеннями. 4. У звіті показувати кількість процесів (Айди БП надамо додатково) у розрізі за: стовпець: ДопПоле2 (надамо ім'я поля в системі) рядок: ДопПОле3 (order.customorder_prichinaotkaza3) 5. Право після стовпців причин відмов виводити стовпець: - ВСЬОГО = рахувати суму значень по рядку. - ЦІЛЬОВИХ = надамо формулу розрахунку - CONV ВСЬОГО = надамо формулу розрахунку - CONV ЦІЛЬОВИХ = надамо формулу розрахунку 6. Внизу в останньому рядку рахувати суму колонок
добрий день є блок звіту у дашборді під назвою "Таблиця сум платежів та кількості процесів у зазначених статусах за співробітниками" який вирішує ваше завдання на 100%. Вам потрібно лише його налаштувати та все
добрий день
є блок звіту у дашборді під назвою "Таблиця сум платежів та кількості процесів у зазначених статусах за співробітниками"
який вирішує ваше завдання на 100%. Вам потрібно лише його налаштувати та все
Дякую, ви відкривали приклад звіту? Думаю ви не зовсім зрозуміли опис, нам вважати суми додаткових полів не потрібно, суми це вже сума результатів попереднього звіту за кількістю процесів у розрізі значень додаткових полів, що приймаються... поки не зміг знайти, щоб переглянути ваш варіант рішення, підкажіть точний шлях і точну назву звіту і є інструкція з налаштування звіту "Таблиця сум платежів та кількості процесів у зазначених статусах за співробітниками"?
Дякую, ви відкривали приклад звіту? Думаю ви не зовсім зрозуміли опис, нам вважати суми додаткових полів не потрібно, суми це вже сума результатів попереднього звіту за кількістю процесів у розрізі значень додаткових полів, що приймаються...
поки не зміг знайти, щоб переглянути ваш варіант рішення, підкажіть точний шлях і точну назву звіту і є інструкція з налаштування звіту "Таблиця сум платежів та кількості процесів у зазначених статусах за співробітниками"?
Полторак Сергій Клієнт писав/ла: Дякую, ви відкривали приклад звіту? Думаю ви не зовсім зрозуміли опис, нам вважати суми додаткових полів не потрібно, суми це вже сума результатів попереднього звіту за кількістю процесів у розрізі значень додаткових полів, що приймаються...поки не зміг знайти щоб подивитися ваш варіант рішення, підкажіть точний шлях і точну назву звіту і чи є інструкція з налаштування звіту "Таблиця сум платежів та кількості процесів у зазначених статусах за співробітниками"?
я хотів вам запропонувати рішення на базі того, що є без доопрацювань але для цього мені потрібні формули, щоб зрозуміти, чи вирішується воно чи ні
[quote]
Полторак Сергій
Клієнт писав/ла:
Дякую, ви відкривали приклад звіту? Думаю ви не зовсім зрозуміли опис, нам вважати суми додаткових полів не потрібно, суми це вже сума результатів попереднього звіту за кількістю процесів у розрізі значень додаткових полів, що приймаються...поки не зміг знайти щоб подивитися ваш варіант рішення, підкажіть точний шлях і точну назву звіту і чи є інструкція з налаштування звіту "Таблиця сум платежів та кількості процесів у зазначених статусах за співробітниками"?
[/quote]
я хотів вам запропонувати рішення на базі того, що є без доопрацювань
але для цього мені потрібні формули, щоб зрозуміти, чи вирішується воно чи ні
добрий вечір подивився формули так, справді зараз такого звіту немає його доопрацювання займе близько 15ч з фільтрами
[quote]
Полторак Сергій
Клієнт писав/ла:
тут https://box.webproduction.ua/client/order/2015652176/ формули
[/quote]
добрий вечір
подивився формули
так, справді зараз такого звіту немає
його доопрацювання займе близько 15ч з фільтрами
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар