Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У старій версії була можливість переглянути мої події
При відкритті відображалися тільки мої (за замовчуванням), а потім можна було вибрати все
[file]15668[/file]
У новій версії в полі "Події контакту" відображаються дані по всіх контактах системи, а не тільки співробітники
[file]15669[/file]
як зробити так, щоб користувач заходив і бачив лише свої листи? У яку вкладку йому треба зайти?
У старій версії була можливість переглянути мої події При відкритті відображалися тільки мої (за замовчуванням), а потім можна було вибрати все
У новій версії в полі "Події контакту" відображаються дані по всіх контактах системи, а не тільки співробітники
як зробити так, щоб користувач заходив і бачив лише свої листи? У яку вкладку йому треба зайти?
Добридень! 1. Відкрийте картку контакту. 2. Далі через кнопку "надіслати в" перейдіть в розділ "події" 3. Будуть виведені лише ваші події 4. Таким же способом можна переглянути події будь-якого користувача: відкриваєте його картку і переходите в розділ подій через кнопку "надіслати в"
Добридень!
1. Відкрийте картку контакту.
2. Далі через кнопку "надіслати в" перейдіть в розділ "події"
3. Будуть виведені лише ваші події
4. Таким же способом можна переглянути події будь-якого користувача: відкриваєте його картку і переходите в розділ подій через кнопку "надіслати в"
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар