Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
https://rozpakui.crm-onebox.com/admin/report/desiner/3/view/?filter_templatetable_period=month&filter_order_productid=&filter_templatetable_datefrom=2021-10-29&filter_templatetable_dateto=2021-10-31&filter_templatetable_timefrom=&filter_templatetable_timeto=&filter_templatetable_statusdatefrom=&filter_templatetable_statusdateto=&filter_order_deliveryid=&filter_templatetable_currencyid =0&filter_order_orderid=&filter_templatetable_numberformat=sum&filterfrom_templatetable_monthrange=&filterto_templatetable_monthrange=&filterfrom_templatetable_dayrange=&filterto_templatetable_dayrange=&filter_order_deliveryid=&filter_user_client=&filter_product_productid=&filter_manager_authorid%5B%5D=33567&templateid=8&ok=%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D1%82% D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C в такому звіті ставлю значення для фільтра Автор - [file]11813[/file]
Але за будь-якому варіанті значення фільтра показує одні й самі
https://rozpakui.crm-onebox.com/admin/report/desiner/3/view/?filter_templatetabl... =0&filter_order_orderid=&filter_templatetable_numberformat=sum&filterfrom_templatetable_monthrange=&filterto_templatetable_monthrange=&filterfrom_templatetable_dayrange=&filterto_templatetable_dayrange=&filter_order_deliveryid=&filter_user_client=&filter_product_productid=&filter_manager_authorid%5B%5D=33567&templateid=8&ok=%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D1%82% D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C в такому звіті ставлю значення для фільтра Автор - Але за будь-якому варіанті значення фільтра показує одні й самі
Помилки тут – ні. У цьому звіті не фільтрується сутність "Співробітники" - ось немає зміни результату. Якщо поставити фільтр у відповідну сутність - автор або відповідальний процесів, за якими формується шаблон звіту - думаю ви отримаєте потрібний результат.
Помилки тут – ні.
У цьому звіті не фільтрується сутність "Співробітники" - ось немає зміни результату.
Якщо поставити фільтр у відповідну сутність - автор або відповідальний процесів, за якими формується шаблон звіту - думаю ви отримаєте потрібний результат.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Помилки тут – ні. У цьому звіті не фільтрується сутність "Співробітники" - ось немає зміни результату. Якщо поставити фільтр у відповідну сутність - автор або відповідальний процесів, за якими формується шаблон звіту - думаю ви отримаєте потрібний результат.
Зрозумів. Дякую
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Помилки тут – ні.
У цьому звіті не фільтрується сутність "Співробітники" - ось немає зміни результату.
Якщо поставити фільтр у відповідну сутність - автор або відповідальний процесів, за якими формується шаблон звіту - думаю ви отримаєте потрібний результат.
[/quote]
Зрозумів. Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар