1. Тут
https://crm.phdcare.com.ua/app/report/desiner/15/view/ Ставимо 2 фільтри, задаємо змінні, (рис 1) при відкритті звіту - змінні бачимо , але фільтрує тільки за датою створення, для іншого що б застосувалося необхідно фільтрувати звіт. (рис 2) Не логічно, хотілося б що налаштування в обох випадках працювала правильно.
2. При очищенні поля для якого задана формула, необхідно щоб фільтрувало за порожнім значенням, т.к. це формула за замовчуванням, а ми вже задаємо самі від чого і до чого фільтрувати. Якщо хочу побачити звіт за весь час - заберу одне або 2 значення фільтра і звіт повинен показати згідно з тими фільтрами, які я поставив. Поставити максимальне значення - це вихід зовсім. Звіти потрібні для того щоб відобразити загальну картину, із заповненими полями без фільтрації це тільки плутає.
Мабуть так, відкрив звіт, все за замовчуванням підтяглося (грубо кажучи, це дуже схоже на готове посилання з фільтрацією), потім я можу змінювати фільтр як і раніше. Якщо прибираю значення, воно не висвічується.