Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Ставив завдання на підтримку ще на початку літа щодо завантаження прайсів за певним постачальником. Дали відповідь, що планове масове оновлення OneBox виправить всі помилки. Обіцяли оновлення на кінець серпня. Далі на кінець вересня. Тепер взагалі нічого не чути. Коли все ж таки буде оновлення системи? Завдання так і висить.
Добридень! Ставив завдання на підтримку ще на початку літа щодо завантаження прайсів за певним постачальником. Дали відповідь, що планове масове оновлення OneBox виправить всі помилки. Обіцяли оновлення на кінець серпня. Далі на кінець вересня. Тепер взагалі нічого не чути. Коли все ж таки буде оновлення системи? Завдання так і висить.
Ви мабуть не дочитали те, що я написав вище, прочитайте ще раз Ми оновлюємо або за зверненням тут на форумі або через тих підтримку
[quote]
Пилипенко Ігор Юрійович
Клієнт писав/ла:
І ось це? http://prntscr.com/v6z10n
[/quote]
Ви мабуть не дочитали те, що я написав вище, прочитайте ще раз
Ми оновлюємо або за зверненням тут на форумі або через тих підтримку
Добридень! Я дуже перепрошую, але чи можна зробити відкат до старої версії? Злетіли всі налаштування. Переналаштовувати буде дуже проблематично. Нічого не працює. Будь ласка, відкотіть версію. Ще раз дуже перепрошую.
Добридень! Я дуже перепрошую, але чи можна зробити відкат до старої версії? Злетіли всі налаштування. Переналаштовувати буде дуже проблематично. Нічого не працює. Будь ласка, відкотіть версію. Ще раз дуже перепрошую.
Пилипенко Ігор Юрійович Клієнт писав/ла: Добридень! Я дуже перепрошую, але чи можна зробити відкат до старої версії? Злетіли всі налаштування. Переналаштовувати буде дуже проблематично. Нічого не працює. Будь ласка, відкотіть версію. Ще раз дуже перепрошую.
ні вже відкотити не можна ви були на версії 2017 року вас оновили на 4 нові версії після вашої, вже відкотити не вийде
[quote]
Пилипенко Ігор Юрійович
Клієнт писав/ла:
[/quote]
ні вже відкотити не можна
ви були на версії 2017 року
вас оновили на 4 нові версії після вашої, вже відкотити не вийде
Пилипенко Ігор Юрійович Клієнт писав/ла: Дуже треба. Раніше ж відкат виходив. Будь ласка!
я не спостерігаю бекапів у вас на сервері
знайшов бекап - відкотити можу за 2ч
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[quote]
Пилипенко Ігор Юрійович
Клієнт писав/ла:
Дуже треба. Раніше ж відкат виходив. Будь ласка!
[/quote]
я не спостерігаю бекапів у вас на сервері
[/quote]
знайшов бекап - відкотити можу за 2ч
Пилипенко Ігор Юрійович Клієнт писав/ла: 2ч це платна послуга? Скільки година коштує?
так це платна послуга так як потрібно залучити системного адміністратора на повний відкат 1ч коштує 30 $
[quote]
Пилипенко Ігор Юрійович
Клієнт писав/ла:
2ч це платна послуга? Скільки година коштує?
[/quote]
так це платна послуга так як потрібно залучити системного адміністратора на повний відкат
1ч коштує 30 $
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар