Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Мене викинуло з Бокса (buhdip.1b.app), і тепер пише, що доступ заборонено.
+ в особистому кабінеті у мене не ті бокси що були
[file]16501[/file]
Добрий день. Мене викинуло з Бокса (buhdip.1b.app), і тепер пише, що доступ заборонено. + в особистому кабінеті у мене не ті бокси що були
Перевірте, будь ласка, чому у моєму профілі відображаються інші бокси, не ті які прив'язані до номера телефону. Минулого тижня було все нормально. А вчора зникли мої робочі бокси, і почали відображатись інші, старі й давно забуті. Також при спробі увійти в бокс через OneBox ID видає помилку – доступ заборонено. Заходить тільки через логін та пароль
Перевірте, будь ласка, чому у моєму профілі відображаються інші бокси, не ті які прив'язані до номера телефону. Минулого тижня було все нормально. А вчора зникли мої робочі бокси, і почали відображатись інші, старі й давно забуті.
Також при спробі увійти в бокс через OneBox ID видає помилку – доступ заборонено. Заходить тільки через логін та пароль
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар