Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Прошу допомогти розібратися. Нещодавно, на мій запит відновили бокс із заморозки. Його відновили, але кількість днів до закінчення ліцензії залишилася дуже малою.
Коли починалася війна, у мене залишалося більше місяця, а зараз лише 2 тижні (до 23 квітня).
Можете підказати, що не так?
[file]14817[/file]
[file]14818[/file]
Добридень! Прошу допомогти розібратися. Нещодавно, на мій запит відновили бокс із заморозки. Його відновили, але кількість днів до закінчення ліцензії залишилася дуже малою. Коли починалася війна, у мене залишалося більше місяця, а зараз лише 2 тижні (до 23 квітня). Можете підказати, що не так?
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: я не знаю хто там що заморожував - звертайтесь до того менеджера з яким спілкувалися
Вонарх Артем , добрий день! Чи могли б допомогти розібратися з цим питанням?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
я не знаю хто там що заморожував - звертайтесь до того менеджера з яким спілкувалися
[/quote]
[Вонарх Артем #31], добрий день!
Чи могли б допомогти розібратися з цим питанням?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар