Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У розділі "Мої OneBox" у мене звідки не візьмись з'явився новий бокс fenixtorg.1box.link
Раніше я його не бачив і жодних повідомлень про те, що в мене з'явився новий – не приходили.
У чому може бути причина?
[file]11890[/file]
У розділі "Мої OneBox" у мене звідки не візьмись з'явився новий бокс fenixtorg.1box.link Раніше я його не бачив і жодних повідомлень про те, що в мене з'явився новий – не приходили. У чому може бути причина?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Ймовірно, ви створили цей OneBox для іншого клієнта? Власне тепер і бачите у списках ті, де ви автор чи клієнт
Тиндик Максим Вадимович , ні, таких операцій я не робив і навіть не пробував. До того чоловіка, з власником цього боксу я не знайомий.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Ймовірно, ви створили цей OneBox для іншого клієнта?
Власне тепер і бачите у списках ті, де ви автор чи клієнт
[/quote]
[Тиндик Максим Вадимович #200], ні, таких операцій я не робив і навіть не пробував. До того чоловіка, з власником цього боксу я не знайомий.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар