Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Интересует CRM решение от Украинского производителя ? Наша система полностью Украинская разработка! - мы не сотрудничаем с росией и там нет наших сотрудников/партнеров или разработчиков. Система доступна бесплатно!
Установить OneBox OS
Офіційна заява всім клієнтам та партнерам OneBox з росії!
24 лютого 2022 року Росія напала на Україну. Ми вам нічого поганого не вчинили, а ви на нас напали.
Міста Ірпінь/Буча/Гостомель, там жила моя родина - рознесені в мотлох, йдуть бої. За 500 метрів від мого будинку стоять зенітки.
Місто Київ, в якому офіс OneBox – рознесене у мотлох, точаться бої.
Місто Чернігів, в якому офіс OneBox і мене всі родичі – рознесене у мотлох, точаться бої.
Тому я офіційно заявляю: РОСІЙСЬКИЙ БІЗНЕС - ЙДИ НАХУЙ!
Ми вимкнули і знищили всі OneBox, які пов'язані з російським бізнесом.
Так, я добровільно і при здоровому глузді втрачаю частину ринку.
Зупиніть війну.
ЗВЕРНІТЬ ЦАРЯ.
Після цього поговоримо, можливо відновимо чи видамо бекапи.
А до цього моменту, ми будемо тримати ваші сервера та інфраструктуру вимкненої, і використовувати ваші CRM-дані для протидії війні від вашого імені.
Я це роблю не для того, щоби просто так зробити вам боляче. А тільки для того, щоб ви підняли жопу з дивана і зупинили
Офіційна заява всім клієнтам та партнерам OneBox з росії! 24 лютого 2022 року Росія напала на Україну. Ми вам нічого поганого не вчинили, а ви на нас напали. Міста Ірпінь/Буча/Гостомель, там жила моя родина - рознесені в мотлох, йдуть бої. За 500 метрів від мого будинку стоять зенітки. Місто Київ, в якому офіс OneBox – рознесене у мотлох, точаться бої. Місто Чернігів, в якому офіс OneBox і мене всі родичі – рознесене у мотлох, точаться бої. Тому я офіційно заявляю: РОСІЙСЬКИЙ БІЗНЕС - ЙДИ НАХУЙ! Ми вимкнули і знищили всі OneBox, які пов'язані з російським бізнесом. Так, я добровільно і при здоровому глузді втрачаю частину ринку. Зупиніть війну. ЗВЕРНІТЬ ЦАРЯ. Після цього поговоримо, можливо відновимо чи видамо бекапи. А до цього моменту, ми будемо тримати ваші сервера та інфраструктуру вимкненої, і використовувати ваші CRM-дані для протидії війні від вашого імені. Я це роблю не для того, щоби просто так зробити вам боляче. А тільки для того, щоб ви підняли жопу з дивана і зупинили
Слава ЗСУ, хай стоїть тероборона і добиває окупанта. За нами, правда, за нами цивілізований світ. Інформаційно роздупляємо русню, вони зазмбовані у мотлох
Слава ЗСУ, хай стоїть тероборона і добиває окупанта. За нами, правда, за нами цивілізований світ. Інформаційно роздупляємо русню, вони зазмбовані у мотлох
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар