Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Шановні партнери та клієнти!
З 2021-11-21 на форумі діє новий механізм нарахування бонусних коштів за коментар, який обрано правильною відповіддю у темі (далі за текстом – правильна відповідь).
Тепер за правильну відповідь на особистий баланс користувача нараховується $2 (долари).
Якщо користувач належить до сертифікованого партнера (інтегратора, дистриб'ютора) - то партнер отримує ще $1 на свій баланс. Список партнерів, які беруть участь у цій програмі, опубліковано за посиланням https://crm-onebox.com/ru/partner/search/
Усі існуючі гривневі баланси було переведено в долари та зараховано на нові акаунти.
Особистий баланс та баланси всіх своїх OneBox можна переглянути за посиланням https://crm-onebox.com/ru/profile/balance/ або на сайті у розділі "Мої баланси" (синя кнопка у верхньому правому кутку).
Користувачі та партнери можуть використовувати свій особистий баланс для оплати програм або хмарних тарифів OneBox. Виводити кошти можна лише офіційним безготівковим розрахун
Шановні партнери та клієнти! З 2021-11-21 на форумі діє новий механізм нарахування бонусних коштів за коментар, який обрано правильною відповіддю у темі (далі за текстом – правильна відповідь). Тепер за правильну відповідь на особистий баланс користувача нараховується $2 (долари). Якщо користувач належить до сертифікованого партнера (інтегратора, дистриб'ютора) - то партнер отримує ще $1 на свій баланс. Список партнерів, які беруть участь у цій програмі, опубліковано за посиланням https://crm-onebox.com/ru/partner/search/ Усі існуючі гривневі баланси було переведено в долари та зараховано на нові акаунти. Особистий баланс та баланси всіх своїх OneBox можна переглянути за посиланням https://crm-onebox.com/ru/profile/balance/ або на сайті у розділі "Мої баланси" (синя кнопка у верхньому правому кутку). Користувачі та партнери можуть використовувати свій особистий баланс для оплати програм або хмарних тарифів OneBox. Виводити кошти можна лише офіційним безготівковим розрахун
Виникло питання: а якщо є запити, у яких немає правильної правильної відповіді (або відповіді, які вирішує проблему/завдання). Як у такому випадку бути? Просто такі запити важать місяцями.
Виникло питання: а якщо є запити, у яких немає правильної правильної відповіді (або відповіді, які вирішує проблему/завдання). Як у такому випадку бути?
Просто такі запити важать місяцями.
Юрченко Роман Сергійович написав: Виникло питання: а якщо є запити, у яких немає правильної правильної відповіді (або відповіді, які вирішує проблему/завдання). Як у такому випадку бути? Просто такі запити важать місяцями.
Ніяк :) Поки не буде правильної відповіді – висітимуть роками.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
Виникло питання: а якщо є запити, у яких немає правильної правильної відповіді (або відповіді, які вирішує проблему/завдання). Як у такому випадку бути?
Просто такі запити важать місяцями.
[/quote]
Ніяк :)
Поки не буде правильної відповіді – висітимуть роками.
Прекрасно! Але зараз обмеження 5 питань відкритих, шостий задати не можна якщо не закрити якийсь відзначивши правильним, зробіть будь-ласка можливість не відзначати правильну відповідь, коли її немає і закривати таск... І часто буває коли сам швидше знаходиш рішення, ніж відповідає підтримка.
Прекрасно! Але зараз обмеження 5 питань відкритих, шостий задати не можна якщо не закрити якийсь відзначивши правильним, зробіть будь-ласка можливість не відзначати правильну відповідь, коли її немає і закривати таск... І часто буває коли сам швидше знаходиш рішення, ніж відповідає підтримка.
Полторак Сергій Клієнт писав/ла: Прекрасно! Але зараз обмеження 5 питань відкритих, шостий задати не можна якщо не закрити якийсь відзначивши правильним, зробіть будь-ласка можливість не відзначати правильну відповідь, коли її немає і закривати таск... І часто буває коли сам швидше знаходиш рішення, ніж відповідає підтримка.
Дякуємо за пропозицію, але поки ні :) Форум – це не підтримка. > Я розумію та повністю приймаю, що форум є публічним та безкоштовним майданчиком для спілкування користувачів та партнерів OneBox. Я розумію і приймаю, що мені можуть відповісти, можуть не відповісти, можуть відповідати довго, відповідь може не підійти. Якщо мені потрібна технічна підтримка на інших умовах, я замовлю її у партнерів за гроші.
[quote]
Полторак Сергій
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Дякуємо за пропозицію, але поки ні :)
Форум – це не підтримка.
> Я розумію та повністю приймаю, що форум є публічним та безкоштовним майданчиком для спілкування користувачів та партнерів OneBox. Я розумію і приймаю, що мені можуть відповісти, можуть не відповісти, можуть відповідати довго, відповідь може не підійти. Якщо мені потрібна технічна підтримка на інших умовах, я замовлю її у партнерів за гроші.
Miroshnichenko Maxim Адміністратор CEO OneBox написав:
Полторак Сергій Клієнт писав/ла: Прекрасно! Але зараз обмеження 5 питань відкритих, шостий задати не можна якщо не закрити якийсь відзначивши правильним, зробіть будь-ласка можливість не відзначати правильну відповідь, коли її немає і закривати таск... І часто буває коли сам швидше знаходиш рішення, ніж відповідає підтримка.
Дякуємо за пропозицію, але поки ні :) Форум – це не підтримка. > Я розумію та повністю приймаю, що форум є публічним та безкоштовним майданчиком для спілкування користувачів та партнерів OneBox. Я розумію і приймаю, що мені можуть відповісти, можуть не відповісти, можуть відповідати довго, відповідь може не підійти. Якщо мені потрібна технічна підтримка на інших умовах, я замовлю її у партнерів за гроші.
Зрозуміло, можна просто створювати таски відзначати правильні відповіді та сприяти прибутку партнерів, а ви впевнені що не буде створено тіньовий механізм заробітку на такому чудовому механізмі…? впевнені що всі таски будуть не надумані, а реально виниклі проблеми?
[quote]
Miroshnichenko Maxim
Адміністратор
CEO OneBox написав:
[quote]
Полторак Сергій
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Дякуємо за пропозицію, але поки ні :)
Форум – це не підтримка.
> Я розумію та повністю приймаю, що форум є публічним та безкоштовним майданчиком для спілкування користувачів та партнерів OneBox. Я розумію і приймаю, що мені можуть відповісти, можуть не відповісти, можуть відповідати довго, відповідь може не підійти. Якщо мені потрібна технічна підтримка на інших умовах, я замовлю її у партнерів за гроші.
[/quote]
Зрозуміло, можна просто створювати таски відзначати правильні відповіді та сприяти прибутку партнерів, а ви впевнені що не буде створено тіньовий механізм заробітку на такому чудовому механізмі…? впевнені що всі таски будуть не надумані, а реально виниклі проблеми?
Полторак Сергій Клієнт писав/ла: Зрозуміло, можна просто створювати таски відзначати правильні відповіді та сприяти прибутку партнерів, а ви впевнені що не буде створено тіньовий механізм заробітку на такому чудовому механізмі…? впевнені що всі таски будуть не надумані, а реально виниклі проблеми?
Не впевнений. Коли і якщо проблема стане системною – вирішуватимемо.
[quote]
Полторак Сергій
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Не впевнений.
Коли і якщо проблема стане системною – вирішуватимемо.
Полторак Сергій Клієнт писав/ла: Тому прошу додати можливість не відзначаючи правильної відповіді закривати таск, спасибі.
Я вже описав вище, що ми поки що цього не робитимемо. Ось досить точно описано про політику побудови техпідтримки та форумів і чому вона така у всіх компаній - https://t.me/auantonov/573
[quote]
Полторак Сергій
Клієнт писав/ла:
Тому прошу додати можливість не відзначаючи правильної відповіді закривати таск, спасибі.
[/quote]
Я вже описав вище, що ми поки що цього не робитимемо.
Ось досить точно описано про політику побудови техпідтримки та форумів і чому вона така у всіх компаній - https://t.me/auantonov/573
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар