Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Історія 3: Адаптація до змін
Перше, майже дитяче захоплення One Box OS поступово минало, і настав він – період адаптації.
Славко сидів перед екраном, й уявляв себе капітаном у рубці Зорельота ????.
Все ніби в порядку, але старі звички так швидко не зникали. Наліпки, нотатки, Google Sheets — вони все ще відволікали увагу й заважали повністю зануритись у сучасну програму.
Але Славко мав мету і йшов до неї з впевненістю ????
???? Все було як у захопливій комп’ютерній грі‼️ OneBox й системний підхід крок за кроком розширювали його можливості:
???? Команда трохи плуталась у статусах, але давала класний зворотний зв’язок й була налаштована на зміни.
???? Старі клієнти були в захваті, бо стали менше чекати й швидше отримувати те, що хотіли.
???? З новими було складніше — вони не завжди розуміли, що це за магія така, яку їм пропонували.
Автоматизація працювала… але поки що не на всі ????
Тому Славко та Команда поставили перед собою зрозумілу, але амбітну МЕТУ: налагодити систему за два тижні ???? таким чином, щоб покращити взаємодію з Клієнтами й підвищити результати на 30% ????
А Славко сам собі тоді думав: “Я не просто налаштовую систему. Я будую нову мову для бізнесу. І якщо вона зазвучить як проривний JSON – то нехай буде так.”
#OneBoxOS #CRM #БізнесПроцеси #ІсторіяПідприємця #Адаптація #Зміни #Автоматизація #ВідмоваВідПаперу #ЦифроваТрансформація #Бізнес #Мотивація #Продажі #КоманднаРобота #Ефективність #УкраїнськийБізнес
[file]24354[/file]
Історія 3: Адаптація до змін
Перше, майже дитяче захоплення One Box OS поступово минало, і настав він – період адаптації.
Славко сидів перед екраном, й уявляв себе капітаном у рубці Зорельота ????.
Все ніби в порядку, але старі звички так швидко не зникали. Наліпки, нотатки, Google Sheets — вони все ще відволікали увагу й заважали повністю зануритись у сучасну програму.
Але Славко мав мету і йшов до неї з впевненістю ????
???? Все було як у захопливій комп’ютерній грі‼️ OneBox й системний підхід крок за кроком розширювали його можливості: ???? Команда трохи плуталась у статусах, але давала класний зворотний зв’язок й була налаштована на зміни. ???? Старі клієнти були в захваті, бо стали менше чекати й швидше отримувати те, що хотіли. ???? З новими було складніше — вони не завжди розуміли, що це за магія така, яку їм пропонували.
Автоматизація працювала… але поки що не на всі ????
Тому Славко та Команда поставили перед собою зрозумілу, але амбітну МЕТУ: налагодити систему за два тижні ???? таким чином, щоб покращити взаємодію з Клієнтами й підвищити результати на 30% ????
А Славко сам собі тоді думав: “Я не просто налаштовую систему. Я будую нову мову для бізнесу. І якщо вона зазвучить як проривний JSON – то нехай буде так.”
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар