Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Розділ 2: Зустріч з OneBox OS https://icoloronebox.org.ua/
Одного дня, під час чергового “паперового апокаліпсису”, Славко шукав щось корисне для себе й випадково натрапив на дещо, що його заінтригувало — хмарну програму під назвою OneBox OS.
Виглядало, що програма не просто чула його болі про бізнес.
Вона… розуміла.
— Вітаю, Славко. Я допоможу тобі дійти ладу,” — начебто промовляла йому з екрану.
— “А ти точно не знищиш мої папірці?” — промайнула насторожена думка.
Це той епізод, коли починається магія алгоритмічна витонченість:
- Славко — здивований та зацікавлений.
- Екран — світиться теплом і обіцянкою порядку.
- OneBox OS — усміхнений, готовий допомогти.
- Паперовий хаос — поки що панує, але вже не назавжди.
[file]24346[/file]
Одного дня, під час чергового “паперового апокаліпсису”, Славко шукав щось корисне для себе й випадково натрапив на дещо, що його заінтригувало — хмарну програму під назвою OneBox OS.
Виглядало, що програма не просто чула його болі про бізнес. Вона… розуміла.
— Вітаю, Славко. Я допоможу тобі дійти ладу,” — начебто промовляла йому з екрану. — “А ти точно не знищиш мої папірці?” — промайнула насторожена думка.
Це той епізод, коли починається магія алгоритмічна витонченість: - Славко — здивований та зацікавлений. - Екран — світиться теплом і обіцянкою порядку. - OneBox OS — усміхнений, готовий допомогти. - Паперовий хаос — поки що панує, але вже не назавжди.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Чижик Олександр Сергійович OneBox production писал/а: частина 2 =)
Насправді це не просто частина 2, а зовсім друга історія вже бо перша скінчилася
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production писал/а:
частина 2 =)
[/quote]
Насправді це не просто частина 2, а зовсім друга історія вже
бо перша скінчилася
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників»
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар