Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Шановні співробітники та партнери!
Сьогодні box.webproduction.ua було оновлено на OneBox OS.
Якщо у вас виникає баги по інтерфейсу або щось не працює - будь ласка, створюйте тему на форумі ось тут і розробники все оперативно виправлять.
ВАЖЛИВО: створюйте тему на публічному форумі, а не партнерському.
Дякую.
Шановні співробітники та партнери! Сьогодні box.webproduction.ua було оновлено на OneBox OS. Якщо у вас виникає баги по інтерфейсу або щось не працює - будь ласка, створюйте тему на форумі ось тут і розробники все оперативно виправлять. ВАЖЛИВО: створюйте тему на публічному форумі, а не партнерському. Дякую.
Мірошниченко Максим Олександрович CEO OneBox написав: Якщо у вас виникає баги по інтерфейсу або щось не працює - будь ласка, створюйте тему на форумі ось тут і розробники все оперативно виправлять.
Тут баги вирішувати за питання, а це зовсім не дуже... А я вже знайшов перший:)
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович
CEO OneBox написав:
Якщо у вас виникає баги по інтерфейсу або щось не працює - будь ласка, створюйте тему на форумі ось тут і розробники все оперативно виправлять.
[/quote]
Суханицький Андрій Інтегратор Premium-партнер Integrator CRM написав: Тут баги вирішувати за питання, а це зовсім не дуже... А я вже знайшов перший:)
Обмеження на питання зняті, коси і забивай)
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Premium-партнер
Integrator CRM написав:
[/quote]
Мірошниченко Максим Олександрович CEO OneBox написав:
Суханицький Андрій Інтегратор Premium-партнер Integrator CRM написав: Тут баги вирішувати за питання, а це зовсім не дуже... А я вже знайшов перший:)
супер, перший пішов!
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович
CEO OneBox написав:
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Premium-партнер
Integrator CRM написав:
[/quote]
[/quote]
супер, перший пішов!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар