Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Підкажіть, а із центром комунікацій взагалі реально працювати?
У мене при відкритті процесу від кожного скролла сторінка гальмує жахливо.
https://one-box.shine-bright.com.ua/cc/?dashboardView=cc
Я ось зараз переглянув ролик і бачу, що в ЦУ дуже маленький скролл, у Вас дуже багато завдань там висить? Через велику кількість браузер буде гальмувати
Я ось зараз переглянув ролик і бачу, що в ЦУ дуже маленький скролл, у Вас дуже багато завдань там висить? Через велику кількість браузер буде гальмувати
Derkach Dmytriy Співробітник написав: Я ось зараз переглянув ролик і бачу, що в ЦУ дуже маленький скролл, у Вас дуже багато завдань там висить? Через велику кількість браузер буде гальмувати
ми взагалі ним не користуємося, я так розумію, там зараз відображаються всі процеси: замовлення клієнтів, замовлення постачальникам. Браузер Хром, Windows. На маку у сафарі нормально працює. Під усіма користувачами однаково
[quote]
Derkach Dmytriy Співробітник написав:
[/quote]
ми взагалі ним не користуємося, я так розумію, там зараз відображаються всі процеси: замовлення клієнтів, замовлення постачальникам.
Браузер Хром, Windows. На маку у сафарі нормально працює. Під усіма користувачами однаково
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар