Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
[file]20544[/file]
Підкажіть, будь ласка, де налаштовуються процеси на контролі?
[file]20544[/file]
Зараз там вказується відповідальний за замовлення, а необхідно поставити, що б показувало ім'я клієнта.
[file]20544[/file]
Заздалегідь дякую!
[file]20544[/file]
[file]20544[/file]
Добридень!
Підкажіть, будь ласка, де налаштовуються процеси на контролі?
Зараз там вказується відповідальний за замовлення, а необхідно поставити, що б показувало ім'я клієнта.
OXID написав: Ок, але воно абсолютно марне в такому вигляді.
марно воно може лише вам інші користувачі (зокрема і я) просто ставлять на контроль собі необхідні процеси для швидкого переходу до них. Не бачу тут жодної марності!
[quote]
OXID написав:
Ок, але воно абсолютно марне в такому вигляді.
[/quote]
марно воно може лише вам
інші користувачі (зокрема і я) просто ставлять на контроль собі необхідні процеси для швидкого переходу до них. Не бачу тут жодної марності!
Я не кажу, що воно цілком марне, воно марне в такому вигляді.
Було б краще бачити прізвище клієнта, а так виходить купа невідомих замовлень.
Потрібно переклацати все, що б знайти потрібний.
Я не кажу, що воно цілком марне, воно марне в такому вигляді.
[file]20799[/file]
Було б краще бачити прізвище клієнта, а так виходить купа невідомих замовлень.
[file]20799[/file]
Потрібно переклацати все, що б знайти потрібний.
[file]20799[/file]
[file]20799[/file]
Добридень! Мені не вистачає тільки ПІБ клієнта, але можна було б ще додати "суму замовлення/суму оплати", часто буває таке, що потрібно стежити за боржниками і не погано було б виділити ці замовлення, щоб бачити, чи закрили вони оплату, чи ні. Дякую!
Добридень!
Мені не вистачає тільки ПІБ клієнта, але можна було б ще додати "суму замовлення/суму оплати", часто буває таке, що потрібно стежити за боржниками і не погано було б виділити ці замовлення, щоб бачити, чи закрили вони оплату, чи ні.
Дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар