Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Після переходу на OneBox OS у центрі повідомлень не видаляються, не відкриваються повідомлення. https://andser.crm-onebox.com/app/newcommunicationscenter/
Устименко Ігор OneBox production написав: можна скрін отримати? ви бачили що управління центром повідомлень у дзвіночку праворуч угорі?
Та я все бачив. І пробував очистити нічого не змінюється
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
можна скрін отримати? ви бачили що управління центром повідомлень у дзвіночку праворуч угорі?
[/quote]
Та я все бачив. І пробував очистити нічого не змінюється
[file]18620[/file]
Устименко Ігор OneBox production написав: перевірте зараз
Дякую. Працює. А можна якось налаштувати які саме повідомлення там мають бути? Наприклад, прибрати пошту
[quote]
Устименко Ігор
перевірте зараз
[/quote]
Дякую. Працює. А можна якось налаштувати які саме повідомлення там мають бути? Наприклад, прибрати пошту
Сергій Лободзінський Віталійович писав/ла: Дякую. Працює. А можна якось налаштувати які саме повідомлення там мають бути? Наприклад, прибрати пошту
так звичайно зайдіть в апку користувачі , і там праворуч є налаштування повідомлень і там побачите Показувати в центрі повідомлень і вибір якісь апки і тд
[quote]
Сергій Лободзінський Віталійович писав/ла:
[/quote]
так звичайно
зайдіть в апку користувачі , і там праворуч є налаштування повідомлень і там побачите Показувати в центрі повідомлень і вибір якісь апки і тд
Устименко Ігор OneBox production написав:
Сергій Лободзінський Віталійович писав/ла: Дякую. Працює. А можна якось налаштувати які саме повідомлення там мають бути? Наприклад, прибрати пошту
так звичайно зайдіть в апку користувачі , і там праворуч є налаштування повідомлень і там побачите Показувати в центрі повідомлень і вибір якісь апки і тд
Але повідомлення про замовлення не надходять. Хоча я діяв Створити повідомлення в Центрі повідомлень на етапі Нове замовлення
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
Сергій Лободзінський Віталійович писав/ла:
[/quote]
так звичайно
зайдіть в апку користувачі , і там праворуч є налаштування повідомлень і там побачите Показувати в центрі повідомлень і вибір якісь апки і тд
[/quote]
Але повідомлення про замовлення не надходять. Хоча я діяв Створити повідомлення в Центрі повідомлень на етапі Нове замовлення
Устименко Ігор OneBox production написав: ви не сам собі сповіщення створюєте хоч? вони автоматично повинні робитися головне щоб автором були не ви
Автоматом вони не робляться, виходить я їх сам собі створюю
[quote]
Устименко Ігор
ви не сам собі сповіщення створюєте хоч?
вони автоматично повинні робитися
головне щоб автором були не ви
[/quote]
Автоматом вони не робляться, виходить я їх сам собі створюю
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар