Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У додатку /app/automatization-products/update/edit/ Автоматизація для продуктів є дія "Порахувати значення за формулою та записати у вказане поле" додайте, будь ласка, можливість вказувати змінні продуктів, які використовуються для заповнення полів у перевірці контрольного значення [file]8070[/file]
У додатку /app/automatization-products/update/edit/ Автоматизація для продуктів є дія "Порахувати значення за формулою та записати у вказане поле" додайте, будь ласка, можливість вказувати змінні продуктів, які використовуються для заповнення полів у перевірці контрольного значення
Суханицький Андрій Інтегратор писав/ла: окремі дії не розглядатимуться для покращень?
якщо це не стосується допилів на кшталт (ось тут мені галочку, а тут мені поле, а тут ще щось) - а глобальніші речі по них - то я розгляну
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор писав/ла:
окремі дії не розглядатимуться для покращень?
[/quote]
якщо це не стосується допилів на кшталт (ось тут мені галочку, а тут мені поле, а тут ще щось) - а глобальніші речі по них - то я розгляну
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар