Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, щодо експорту продуктів:
У OneBox є "Основне зображення" та "Додаткові зображення".
Зіткнувся з наступним завданням: маркетплейс до якого піде експорт товарів приймає лише одне джерело фотографій, тобто. дві графи із зображеннями не приймаються. Єдиний вихід, який я бачу - Основне фото залишати виключно для OneBox, а додаткові фотографії вже надсилати на експорт продуктів.
Можливо є якесь інше вирішення цієї задачі?
Друге питання стосується безпосередньо виду вивантаження фотографій.
Поділ між фотографіями в OneBox експорт відбувається через ", " (кома з пробілом), в моєму випадку маркетплейс приймає фотографії розділені через "|".
Підкажіть, будь ласка, чи є прості рішення у цій ситуації?
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, щодо експорту продуктів: У OneBox є "Основне зображення" та "Додаткові зображення". Зіткнувся з наступним завданням: маркетплейс до якого піде експорт товарів приймає лише одне джерело фотографій, тобто. дві графи із зображеннями не приймаються. Єдиний вихід, який я бачу - Основне фото залишати виключно для OneBox, а додаткові фотографії вже надсилати на експорт продуктів. Можливо є якесь інше вирішення цієї задачі? Друге питання стосується безпосередньо виду вивантаження фотографій. Поділ між фотографіями в OneBox експорт відбувається через ", " (кома з пробілом), в моєму випадку маркетплейс приймає фотографії розділені через "|". Підкажіть, будь ласка, чи є прості рішення у цій ситуації?
Величезне спасибі! Все чудово працює, ідеально. А чи не можна додати додатково формат вивантаження в CSV? XLS та XLSX є. Звичайно, XLSX в Google таблицях можна конвертувати в CSV.
Величезне спасибі! Все чудово працює, ідеально.
А чи не можна додати додатково формат вивантаження в CSV?
XLS та XLSX є.
Звичайно, XLSX в Google таблицях можна конвертувати в CSV.
Автоматична дія раз на годину: Інтеграція продуктів CSV (Експорт) Простого функціоналу з додавання полів у цій дії немає. Як я можу додати додаткові поля продуктів для розвантаження?
Автоматична дія раз на годину: Інтеграція продуктів CSV (Експорт)
Простого функціоналу з додавання полів у цій дії немає. Як я можу додати додаткові поля продуктів для розвантаження?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар