Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У дії автоматизації продуктів "Надіслати запит по api" прошу доопрацювати можливість вивантаження основної категорії та додаткових категорій товарів. категорії потрібно вивантажувати у вигляді масиву наступного виду
[file]7958[/file]
"categories": [
{
"name": "Clothing",
},
{
"name": "T-shirts",
}
],
У дії автоматизації продуктів "Надіслати запит по api" прошу доопрацювати можливість вивантаження основної категорії та додаткових категорій товарів. категорії потрібно вивантажувати у вигляді масиву наступного виду
. OneBox production написав: Добрий день. Параметр "Категорія продукту та додаткові категорії (масив з іменами)"
перевіряли, чи працює? я прописав у налаштуваннях дії ім'я для цього масиву. прописав дод. категорії товару, заповнив збереження, ініціювавши виконання дії - у лозі дивлюся - масив категорій передається порожнім . Виправте?
[quote]
. OneBox production написав:
Добрий день. Параметр "Категорія продукту та додаткові категорії (масив з іменами)"
[/quote]
перевіряли, чи працює?
я прописав у налаштуваннях дії ім'я для цього масиву. прописав дод. категорії товару, заповнив збереження, ініціювавши виконання дії - у лозі дивлюся - масив категорій передається порожнім [file]8525[/file] [file]8526[/file] . Виправте?
. OneBox production написав: У дії автоматизації продуктів "Надіслати запит по api" прошу доопрацювати можливість вивантаження основної категорії та додаткових категорій товарів. категорії потрібно вивантажувати у вигляді масиву наступного виду
працює. потрібно буде ще одне анаголічне завдання реалізувати все те саме, тільки в масиві передавати зовнішній id категорії у параметрі id
окреме завдання виставлю, якщо це потрібно. Якщо можна без додаткових завдань і просто доплатити - давайте доплачу
[quote]
.
OneBox production написав:
[/quote]
працює.
потрібно буде ще одне анаголічне завдання реалізувати
все те саме, тільки в масиві передавати зовнішній id категорії у параметрі id
[file]8537[/file]
окреме завдання виставлю, якщо це потрібно. Якщо можна без додаткових завдань і просто доплатити - давайте доплачу
. OneBox production написав: можна налаштування доробити внизу дії (галочку) щоб до name додавати id. Займе теж годину, виставимо вам рахунок у рамках цього завдання
підходить. давайте рахунок
[quote]
.
OneBox production написав:
можна налаштування доробити внизу дії (галочку) щоб до name додавати id. Займе теж годину, виставимо вам рахунок у рамках цього завдання
[/quote]
підходить. давайте рахунок
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар