Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий вечір!
Не можу списати товар із залишку
https://box.lurestore.com.ua/admin/shop/products/9462/edit/
Також він не повинен бути в залишку, все було продано, ця позиція чомусь не вчилась під час продажу
https://box.lurestore.com.ua/admin/shop/storage/balance/?dbalFrom=&dbalTo=&cell2=&categoryid=0&brandid=0&productname=9462&serial=&productbarcode=&groupcustomfield=&showseparateline=1&amountavailFrom=&amountavailTo=& =&cdatefrom=&cdateto=&custom_tsvet2=&custom_razmer3=&custom_tpr12=&custom_nazvaniesklada14=&flr_1=&flr_2=&ok=%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0 B2%D0%B0%D1%82%D1%8C
Добрий вечір, Вадиме! Відповідно до складських операцій у вас все правильно. Ви оприбуткували на склад 6 од. товару По 2 кожного розміру XS, S, M Після чого продали (списали): 2 S 2 M 1 XS Залишилась на складі 1 XS Далі ви знову оприбуткували 1 од. розміру M перемістили на інший склад і списали На складі і залишилася 1 позиція у вигляді XS
Добрий вечір, Вадиме!
Відповідно до складських операцій у вас все правильно.
Ви оприбуткували на склад [file]2098[/file] 6 од. товару
По 2 кожного розміру XS, S, M [file]2099[/file]
Після чого продали (списали):
2 S [file]2100[/file]
2 M [file]2101[/file]
1 XS [file]2102[/file]
Залишилась на складі 1 XS
Далі ви знову оприбуткували 1 од. розміру M перемістили на інший склад і списали [file]2103[/file]
На складі і залишилася 1 позиція у вигляді XS [file]2104[/file]
Ось я його списав /admin/shop/storage/motion/25003/ Зайшов через склади – списання та провів операцію. Якщо потрібно видалити – скажіть я видалю. Як ви намагалися його списати?
Ось я його списав /admin/shop/storage/motion/25003/
Зайшов через склади – списання та провів операцію.
Якщо потрібно видалити – скажіть я видалю.
Як ви намагалися його списати?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар