Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Оцініть доопрацювання, переоцініть залишок складу, - вхідної ціни, згідно з курсом валют.
Всі товари ставляться на прихід у у.о., СРМ за поточним курсом змінює на грн., потрібно мати можливість зробити переоцінку залишків складу згідно з поточним курсом валют
приклад
Товар А - парафія 10у.о. курс 28,5 = 285 грн
Переоблік робимо і курс стоїть у системі 29., тобто. собівартість повинна змінитися на 10 у. * 29 = 290 грн.
Таке можна робити через Ексель таблицю, і масове списання потім прихід, і мені колись оцінювали таке доопрацювання, але я не робив тоді.
у мене залишки у у.о. і мені потрібно тільки по ситуації їх переоцінювати, автоматизації не потрібно, просто товари, які оприбутковані у валюті, можна було переоцінити, якщо курс змінюється. Це не часто, але буває.
Оцініть доопрацювання, переоцініть залишок складу, - вхідної ціни, згідно з курсом валют. Всі товари ставляться на прихід у у.о., СРМ за поточним курсом змінює на грн., потрібно мати можливість зробити переоцінку залишків складу згідно з поточним курсом валют приклад Товар А - парафія 10у.о. курс 28,5 = 285 грн Переоблік робимо і курс стоїть у системі 29., тобто. собівартість повинна змінитися на 10 у. * 29 = 290 грн. Таке можна робити через Ексель таблицю, і масове списання потім прихід, і мені колись оцінювали таке доопрацювання, але я не робив тоді. у мене залишки у у.о. і мені потрібно тільки по ситуації їх переоцінювати, автоматизації не потрібно, просто товари, які оприбутковані у валюті, можна було переоцінити, якщо курс змінюється. Це не часто, але буває.
Добрий день. Можна зробити таку кнопку у вкладці Склади у картці продукту. При натисканні всі залишки товару в інших валютах будуть перераховуватися за поточним курсом. Займе близько 4год
Добрий день. Можна зробити таку кнопку у вкладці Склади у картці продукту. При натисканні всі залишки товару в інших валютах будуть перераховуватися за поточним курсом. Займе близько 4год
Бодяко Дмитро Співробітник написав: Добрий день. Можна зробити таку кнопку у вкладці Склади у картці продукту. При натисканні всі залишки товару в інших валютах будуть перераховуватися за поточним курсом. Займе близько 4год
ні, мені потрібен масовий варіант - Усього складу, якщо доведеться заходити в кожен продукт то це 3500-4500 продуктів, це день витратити. всі товари за одну дію перерахувати Вхідну ціну згідно з поточним курсом валют з боксу.
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
[/quote]
ні, мені потрібен масовий варіант - Усього складу, якщо доведеться заходити в кожен продукт то це 3500-4500 продуктів, це день витратити.
всі товари за одну дію перерахувати Вхідну ціну згідно з поточним курсом валют з боксу.
зрозумів, я подумав чому те, що точково кожен товар хочете. Тоді давайте це зробимо десь у списку залишків та прикрутимо права доступу на цю кнопку. При натисканні на тлі по крону запуститься перерахунок за поточним курсом для всіх залишків. Займе 5г.
зрозумів, я подумав чому те, що точково кожен товар хочете. Тоді давайте це зробимо десь у списку залишків та прикрутимо права доступу на цю кнопку. При натисканні на тлі по крону запуститься перерахунок за поточним курсом для всіх залишків. Займе 5г.
Бодяко Дмитро Співробітник написав: зрозумів, я подумав чому те, що точково кожен товар хочете. Тоді давайте це зробимо десь у списку залишків та прикрутимо права доступу на цю кнопку. При натисканні на тлі по крону запуститься перерахунок за поточним курсом для всіх залишків. Займе 5г.
може все-таки 4:). Як буде і де мені не дуже важливо. Головне, щоб дія відбувалася. Можете і на автоматизацію щодня повісити, можете кнопкою, просто щоб можна було переоцінити всі товари на складі за новим курсом. саме ті, що оприбутковані у валюті, що оприбутковано в грн відповідно його не переоцінити. Хоч у мене немає в грн товарів, але мало.
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
[/quote]
може все-таки 4:). Як буде і де мені не дуже важливо. Головне, щоб дія відбувалася. Можете і на автоматизацію щодня повісити, можете кнопкою, просто щоб можна було переоцінити всі товари на складі за новим курсом. саме ті, що оприбутковані у валюті, що оприбутковано в грн відповідно його не переоцінити. Хоч у мене немає в грн товарів, але мало.
так, влаштує Автоматизація щодня: Головне - Переоцінка тільки товарів які оприбутковані у валюті (наприклад у.о.). Переоцінити їхню собівартість у валюту боксу (грн). якщо все так виставляйте рахунок
так, влаштує Автоматизація щодня: Головне - Переоцінка тільки товарів які оприбутковані у валюті (наприклад у.о.). Переоцінити їхню собівартість у валюту боксу (грн).
якщо все так виставляйте рахунок
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар