Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
При перерахунку цін не встановлено галку на пункт "Перераховувати ціни для товарів, яких немає":
https://prnt.sc/uy8hux
Тим не менш, при перерахунку цін та наявності закупівельна ціна для товарів, яких немає в наявності, скидається у "0".
Чому так відбувається?
Добридень! При перерахунку цін не встановлено галку на пункт "Перераховувати ціни для товарів, яких немає": https://prnt.sc/uy8hux Тим не менш, при перерахунку цін та наявності закупівельна ціна для товарів, яких немає в наявності, скидається у "0". Чому так відбувається?
у мене аналогічна проблема. довелося знову включити дію з перерахунку цін, але через нього обнуляє ціну продажу товару. Галочку зняв кілька тижнів тому.
у мене аналогічна проблема. довелося знову включити дію з перерахунку цін, але через нього обнуляє ціну продажу товару. Галочку зняв кілька тижнів тому.
Очевидно, безкоштовна підтримка забила на це питання))) Ось що мені відповіли у платній підтримці: "Це налаштування впливає на те, які дані з вкладки постачальники продукту будуть обрані, а чи не бере участь продукт при перерахунку. Якщо товару немає в наявності у постачальника, то без галки при перерахунку ціну скине в 0, а якщо галка коштує, то перерахує за ціною постачальника, навіть якщо немає в наявності". Загалом, якщо ви хочете, щоб ціни не скидалися в "0" - завантажте прайс постачальника і увімкніть цю галку - тоді товар, якого немає, при перерахунку встановиться ціна постачальника.
Очевидно, безкоштовна підтримка забила на це питання)))
Ось що мені відповіли у платній підтримці:
"Це налаштування впливає на те, які дані з вкладки постачальники продукту будуть обрані, а чи не бере участь продукт при перерахунку. Якщо товару немає в наявності у постачальника, то без галки при перерахунку ціну скине в 0, а якщо галка коштує, то перерахує за ціною постачальника, навіть якщо немає в наявності".
Загалом, якщо ви хочете, щоб ціни не скидалися в "0" - завантажте прайс постачальника і увімкніть цю галку - тоді товар, якого немає, при перерахунку встановиться ціна постачальника.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар