1b.app
Скопійоване посилання -

Копіювання кількості продукту в додаткове поле процесу

Доброго дня, чи можу я налаштувати щоб якщо в мене в процесі є певний продукт? в моєму випадку послуга. Чи є дія яка копіює кількість певного продукту в додаткове поле процесу?

Відповіді:

Андрій
CEO, owwa.com.ua
Вітаю,
1. Через дію "Копировать поля продуктов процесса" копіюєте ід продукта процесу в додаткове поле продукту процесу.
2. Дією "Вычислить и записать значение в дополнительное поле, если условия выполняются" перевіряєте це додаткове поле на відповідність, якщо дорівнює вашому коду, то записуєте кількість в додаткове поле процесу.
05.02.2025, 22:46

Андрій писал/а:
Вітаю,
1. Через дію "Копировать поля продуктов процесса" копіюєте ід продукта процесу в додаткове поле продукту процесу.
2. Дією "Вычислить и записать значение в дополнительное поле, если условия выполняются" перевіряєте це додаткове поле на відповідність, якщо дорівнює вашому коду, то записуєте кількість в додаткове поле процесу.

Все вийшло, супер!
07.02.2025, пятница, 19:17

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар