Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, чи можу я налаштувати щоб якщо в мене в процесі є певний продукт? в моєму випадку послуга. Чи є дія яка копіює кількість певного продукту в додаткове поле процесу?
[file]23487[/file]
Доброго дня, чи можу я налаштувати щоб якщо в мене в процесі є певний продукт? в моєму випадку послуга. Чи є дія яка копіює кількість певного продукту в додаткове поле процесу?
Вітаю, 1. Через дію "Копировать поля продуктов процесса" копіюєте ід продукта процесу в додаткове поле продукту процесу. 2. Дією "Вычислить и записать значение в дополнительное поле, если условия выполняются" перевіряєте це додаткове поле на відповідність, якщо дорівнює вашому коду, то записуєте кількість в додаткове поле процесу.
Вітаю,
1. Через дію "Копировать поля продуктов процесса" копіюєте ід продукта процесу в додаткове поле продукту процесу.
2. Дією "Вычислить и записать значение в дополнительное поле, если условия выполняются" перевіряєте це додаткове поле на відповідність, якщо дорівнює вашому коду, то записуєте кількість в додаткове поле процесу.
[file]23543[/file]
[file]23544[/file]
Андрій писал/а: Вітаю, 1. Через дію "Копировать поля продуктов процесса" копіюєте ід продукта процесу в додаткове поле продукту процесу. 2. Дією "Вычислить и записать значение в дополнительное поле, если условия выполняются" перевіряєте це додаткове поле на відповідність, якщо дорівнює вашому коду, то записуєте кількість в додаткове поле процесу.
Все вийшло, супер!
[quote]
Андрій писал/а:
Вітаю,
1. Через дію "Копировать поля продуктов процесса" копіюєте ід продукта процесу в додаткове поле продукту процесу.
2. Дією "Вычислить и записать значение в дополнительное поле, если условия выполняются" перевіряєте це додаткове поле на відповідність, якщо дорівнює вашому коду, то записуєте кількість в додаткове поле процесу.
[file]23543[/file]
[file]23544[/file]
[/quote]
Все вийшло, супер!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар