Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Можливо у системі мати продукт який складається із значень які можуть змінюватись?
Цей продукт є Рулонні штори день ніч, або жалюзі алюмінієві
Мені потрібно вказати управління, колір, тканину, висоту і ширину
Можливо у системі мати продукт який складається із значень які можуть змінюватись? Цей продукт є Рулонні штори день ніч, або жалюзі алюмінієві Мені потрібно вказати управління, колір, тканину, висоту і ширину
Я вас не розумію. Мені не потрібно нічого фільтрувати. У мене є товар який відрізняється в заложності від конфігурації. (Тип тканини, колір, система, управління) У БП я ставлю товар до прикладу "Жалюзі" і далі вказую конфігурацію
Я вас не розумію.
Мені не потрібно нічого фільтрувати.
У мене є товар який відрізняється в заложності від конфігурації. (Тип тканини, колір, система, управління)
У БП я ставлю товар до прикладу "Жалюзі" і далі вказую конфігурацію
Сергій Полупан писал/а: Я вас не розумію. Мені не потрібно нічого фільтрувати. У мене є товар який відрізняється в заложності від конфігурації. (Тип тканини, колір, система, управління) У БП я ставлю товар до прикладу "Жалюзі" і далі вказую конфігурацію
я не маю на увазі - фільтри як процес фільтрування. Я маю на увазі що в продукту є блок з фільтрами (характеристиками) товару , а також є додаткові поля для цього
[quote]
Сергій Полупан писал/а:
Я вас не розумію.
Мені не потрібно нічого фільтрувати.
У мене є товар який відрізняється в заложності від конфігурації. (Тип тканини, колір, система, управління)
У БП я ставлю товар до прикладу "Жалюзі" і далі вказую конфігурацію
[/quote]
я не маю на увазі - фільтри як процес фільтрування. Я маю на увазі що в продукту є блок з фільтрами (характеристиками) товару , а також є додаткові поля для цього
Я вас зрозумів. Є блок "характеристики" в продукті, но мені потрібні динамічні характеристики а не статичні. У мене такий продукт "рулонні штори, жалюзі" який міняє свої характеристики. Тобто є 4-5 характеристик товару які між собою комбінують
Я вас зрозумів.
Є блок "характеристики" в продукті, но мені потрібні динамічні характеристики а не статичні.
У мене такий продукт "рулонні штори, жалюзі" який міняє свої характеристики.
Тобто є 4-5 характеристик товару які між собою комбінують
Сергій Полупан писал/а: І ще таке питання Можливо мати додаткові поля з цифрами і в іншому додатковому полі зробити математичні дії з цими цифрами?
так можливо, через автоматизацію продуктів
Сергій Полупан писал/а: Я вас зрозумів. Є блок "характеристики" в продукті, но мені потрібні динамічні характеристики а не статичні. У мене такий продукт "рулонні штори, жалюзі" який міняє свої характеристики. Тобто є 4-5 характеристик товару які між собою комбінують
тоді ви або робите довідник цих опцій , або міняєте їх прямо у процессі
[quote]
Сергій Полупан писал/а:
І ще таке питання
Можливо мати додаткові поля з цифрами і в іншому додатковому полі зробити математичні дії з цими цифрами?
[/quote]
так можливо, через автоматизацію продуктів
[quote]
Сергій Полупан писал/а:
Я вас зрозумів.
Є блок "характеристики" в продукті, но мені потрібні динамічні характеристики а не статичні.
У мене такий продукт "рулонні штори, жалюзі" який міняє свої характеристики.
Тобто є 4-5 характеристик товару які між собою комбінують
[/quote]
[/quote] тоді ви або робите довідник цих опцій , або міняєте їх прямо у процессі [/quote]
Я створював додаткове поле для продукту, но коли я ставлю якесь значення то воно міняється на всіх БП у цього продукта. Питання, як зробити так щоб додаткове поле продукту було різне у продукта у різних БП?
[/quote]
[/quote]
Я створював додаткове поле для продукту, но коли я ставлю якесь значення то воно міняється на всіх БП у цього продукта.
Питання, як зробити так щоб додаткове поле продукту було різне у продукта у різних БП?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар