Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
http://box.agro-him.com.ua/
Помітили закономірність, якщо оприбуткувати вручну позицію якусь, то з'являється позначка що він "В наявності", потім продаємо\списуємо під 0 і стає "Немає в наявності", а якщо оприбуткуємо від постачальника то стає "У наявності" але потім списуємо\продаємо під 0 і галочка "Є у постачальника" не забирається і виходить товар є в наявності, оскільки є у постачальника.
Як зробити так що б при оприбуткуванні товару від постачальника не ставилася галочка є у наявності у постачальника?
Добридень! http://box.agro-him.com.ua/ Помітили закономірність, якщо оприбуткувати вручну позицію якусь, то з'являється позначка що він "В наявності", потім продаємо\списуємо під 0 і стає "Немає в наявності", а якщо оприбуткуємо від постачальника то стає "У наявності" але потім списуємо\продаємо під 0 і галочка "Є у постачальника" не забирається і виходить товар є в наявності, оскільки є у постачальника. Як зробити так що б при оприбуткуванні товару від постачальника не ставилася галочка є у наявності у постачальника?
OXID написав: Як зробити так що б при оприбуткуванні товару від постачальника не ставилася галочка є у наявності у постачальника?
Я ж вам пояснював у минулому тикеті, при оприбуткуванні товару додається запис про постачальника та проставляється галочка "В наявності", а автоматично вона не знімається. я настроював так 1) Записуєте клієнта в додаткове поле з типом "Довідник контактів". 2) Потім дією "Задати постачальника для всіх продуктів процесу" ставимо постачальника всім продуктам з цього додаткового поля 3) Дією "Записати значення у додаткове поле продукту процесу на підставі формули" я просто пишу будь-яке значення в додатковому полі продукту процесу (потрібно створити) 4) І останнє "Встановити наявність товару постачальнику з додаткового поля продукту процесу" ставить наявність постачальнику продукту у процесі за умовами
[quote]
OXID написав:
Як зробити так що б при оприбуткуванні товару від постачальника не ставилася галочка є у наявності у постачальника?
[/quote]
Я ж вам пояснював у минулому тикеті, при оприбуткуванні товару додається запис про постачальника та проставляється галочка "В наявності", а автоматично вона не знімається.
я настроював так [file]15713[/file]
1) Записуєте клієнта в додаткове поле [file]15714[/file] з типом "Довідник контактів".
2) Потім дією "Задати постачальника для всіх продуктів процесу" ставимо постачальника всім продуктам з цього додаткового поля [file]15715[/file]
3) Дією "Записати значення у додаткове поле продукту процесу на підставі формули" я просто пишу будь-яке значення в додатковому полі продукту процесу (потрібно створити) [file]15716[/file]
4) І останнє "Встановити наявність товару постачальнику з додаткового поля продукту процесу" ставить наявність постачальнику продукту у процесі за умовами [file]15717[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар