Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У мене є рівень цін і мені потрібні налаштування ціни для цього рівня
[file]15447[/file]
Його можна налаштувати ось так
[file]15448[/file]
Як завантажити ці настройки через ексель?
У тонких настройках імпорту є такі поля
[file]15449[/file]
Але він завантажує ці налаштування у звичайне поле ціни, а як мені завантажити такі настройки для мого рівня цін. Я припускаю, що зараз не можна так завантажити? Це потрібно доопрацювати?
У мене є рівень цін і мені потрібні налаштування ціни для цього рівня
Його можна налаштувати ось так
Як завантажити ці настройки через ексель? У тонких настройках імпорту є такі поля
Але він завантажує ці налаштування у звичайне поле ціни, а як мені завантажити такі настройки для мого рівня цін. Я припускаю, що зараз не можна так завантажити? Це потрібно доопрацювати?
Добрий день. Нині на жаль такої можливості немає. Якщо вам потрібно, можна доопрацювати оптові ціни для рівнів цін. Займе близько 3год. Виставити рахунок?
Добрий день. Нині на жаль такої можливості немає. Якщо вам потрібно, можна доопрацювати оптові ціни для рівнів цін. Займе близько 3год. Виставити рахунок?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар