Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
1. Масові зміни спрацьовують не відразу через Х секунд, зміни ти повинен побачити після перезавантаження сторінки 2. Якщо зміни не спрацювали, спробуй вручну одному продукту зробити те саме і зберегти, можливо ти побачиш помилку
1. Масові зміни спрацьовують не відразу через Х секунд, зміни ти повинен побачити після перезавантаження сторінки
2. Якщо зміни не спрацювали, спробуй вручну одному продукту зробити те саме і зберегти, можливо ти побачиш помилку
anonymous hamster OneBox production написав: 1. Масові зміни спрацьовують не відразу через Х секунд, зміни ти повинен побачити після перезавантаження сторінки 2. Якщо зміни не спрацювали, спробуй вручну одному продукту зробити те саме і зберегти, можливо ти побачиш помилку
1. Я знаю про це, але пройшло більше 25 хвилин і жодних змін. 2. Спробував, як рекомендуєш: скрін 1178 Без змін і не побачив жодних помилок. Змінити виходить тільки, коли руками міняю у картці.
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
1. Масові зміни спрацьовують не відразу через Х секунд, зміни ти повинен побачити після перезавантаження сторінки
2. Якщо зміни не спрацювали, спробуй вручну одному продукту зробити те саме і зберегти, можливо ти побачиш помилку
[/quote]
1. Я знаю про це, але пройшло більше 25 хвилин і жодних змін.
2. Спробував, як рекомендуєш: скрін 1178
Без змін і не побачив жодних помилок.
Змінити виходить тільки, коли руками міняю у картці.
[file]15438[/file]
anonymous hamster OneBox production написав: 1. Масові зміни спрацьовують не відразу через Х секунд, зміни ти повинен побачити після перезавантаження сторінки 2. Якщо зміни не спрацювали, спробуй вручну одному продукту зробити те саме і зберегти, можливо ти побачиш помилку
я так і не зміг розібратися, чому не спрацьовує масова зміна
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
[/quote]
я так і не зміг розібратися, чому не спрацьовує масова зміна
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар