Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Коли всіх продуктів немає. Хочу зарезервувати ті, які є на складі.
Тобто, якщо клієнту потрібно 10шт, а у мене є 6шт. Мені потрібно зарезервувати ці 6 шт на цього клієнта.
А то поки у мене з'являться інші 4 шт, то менеджери ті які були в наявності вже продадуть)
Якщо всі товари є, то ця дія на іншому етапі працює з галочкою "якщо все є на складі". А частково не хоче
[file]14451[/file]
Коли всіх продуктів немає. Хочу зарезервувати ті, які є на складі. Тобто, якщо клієнту потрібно 10шт, а у мене є 6шт. Мені потрібно зарезервувати ці 6 шт на цього клієнта. А то поки у мене з'являться інші 4 шт, то менеджери ті які були в наявності вже продадуть) Якщо всі товари є, то ця дія на іншому етапі працює з галочкою "якщо все є на складі". А частково не хоче
Добрий день. Будь ласка, надайте посилання на процес, де хочете зробити резервування дією. А також уточніть чи отримуєте якусь помилку при спробі часткового резерву дією?
Добрий день.
Будь ласка, надайте посилання на процес, де хочете зробити резервування дією.
А також уточніть чи отримуєте якусь помилку при спробі часткового резерву дією?
Доброго дня. Дякую за відповідь. Надіюсь Ви та Ваша батьківщина не постраждало. Мирного Вам неба! БП "Замовлення клієнта". Етап "Немає у наявності" box.ukr-tools.com/admin/shop/workflowstatus/92/action/new/ Потрібно щоб на цьому етапі резервувало доступні товари. Помилки не отримую. Просто оновлюється сторінка але нічого не резервується.
Доброго дня.
Дякую за відповідь.
Надіюсь Ви та Ваша батьківщина не постраждало. Мирного Вам неба!
БП "Замовлення клієнта". Етап "Немає у наявності"
box.ukr-tools.com/admin/shop/workflowstatus/92/action/new/
Потрібно щоб на цьому етапі резервувало доступні товари.
Помилки не отримую. Просто оновлюється сторінка але нічого не резервується.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Питання вирішено. Знайшов причину сам. Було встановлено виконавця, у якого не було прав на резервацію. Але жодної помилки не було. Тому дійшов до цього шляхом підбору варіантів галочок та полів, на жаль не дочкавшись допомоги(
Питання вирішено.
Знайшов причину сам.
Було встановлено виконавця, у якого не було прав на резервацію.
Але жодної помилки не було.
Тому дійшов до цього шляхом підбору варіантів галочок та полів, на жаль не дочкавшись допомоги(
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар