Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, підкажіть, на MVP використовували таке поняття, як товари, що сполучають - вони відображалися при пошуку в замовленні і менеджери могли відразу з одним товаром додати аксесуари і т.п. Після оновлення не можемо знайти цю опцію, можливо є програма, яку ми не встановили?
Доброго дня, підкажіть, на MVP використовували таке поняття, як товари, що сполучають - вони відображалися при пошуку в замовленні і менеджери могли відразу з одним товаром додати аксесуари і т.п. Після оновлення не можемо знайти цю опцію, можливо є програма, яку ми не встановили?
Дякую, знайшли, але користуватись вкрай не зручно. Підкажіть, скільки коштуватиме реалізація як із аналогами продуктів? (або принаймні як це було у MVP версії). Потрібна вкладка в товарі "Супутні", щоб можна було просто через плюс додати аксесуари і т.п.
Дякую, знайшли, але користуватись вкрай не зручно. Підкажіть, скільки коштуватиме реалізація як із аналогами продуктів? (або принаймні як це було у MVP версії). Потрібна вкладка в товарі "Супутні", щоб можна було просто через плюс додати аксесуари і т.п.
[file]14185[/file]
Ну ми так і зробили, тільки це ніяк не полегшує перегляд супутніх товарів, їхнє просте додавання або видалення. Порівняйте з вкладкою аналоги і думаю ви побачите різницю. Посилання: https://owwa.crm-onebox.com/app/product/5374/edit/?tabid=8 Скрин
Ну ми так і зробили, тільки це ніяк не полегшує перегляд супутніх товарів, їхнє просте додавання або видалення. Порівняйте з вкладкою аналоги і думаю ви побачите різницю.
Посилання: https://owwa.crm-onebox.com/app/product/5374/edit/?tabid=8
Скрин [file]14265[/file]
А ось як виглядало вікно зв'язаних продуктів у MVP, можна було легко додати зв'язані продукти та видалити за потреби – як це зараз реалізовано з аналогами в ОС.
А ось як виглядало вікно зв'язаних продуктів у MVP, можна було легко додати зв'язані продукти та видалити за потреби – як це зараз реалізовано з аналогами в ОС.
[file]14266[/file]
Андрій писав/ла: Максиме, підкажіть, скільки коштуватиме доопрацювання, щоб зробити роботу з супутніми товарами аналогічно аналогам?
Я не можу оцінити вам дане доопрацювання у зв'язку з тим, що цей функціонал був скасований на користь списків продуктів. Раніше я передавав це питання архітектору, ймовірно, він може прийняти рішення про зміну поточного функціоналу. Припускаю, що у такому разі в даній темі буде надана відповідна відповідь.
[quote]
Андрій писав/ла:
Максиме, підкажіть, скільки коштуватиме доопрацювання, щоб зробити роботу з супутніми товарами аналогічно аналогам?
[/quote]
Я не можу оцінити вам дане доопрацювання у зв'язку з тим, що цей функціонал був скасований на користь списків продуктів.
Раніше я передавав це питання архітектору, ймовірно, він може прийняти рішення про зміну поточного функціоналу. Припускаю, що у такому разі в даній темі буде надана відповідна відповідь.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар