Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
У боксі в картці товару автоматично завантажуються всі додаткові зображення товару [file]12718[/file] . У мене їх дуже багато.
Мені не потрібні додаткові картинки, достатньо мати лише одну основну.
Я зайшов у налаштування інтерфейсу [file]12719[/file] і прибрав поле "Додаткове зображення". Тепер у картці товару боксу лише одна картинка.
Потім я зайшов у "Автоматичні дії щодня" і додав поле "Видалити зображення, що не використовуються" [file]12720[/file]
Запитання.
1. Чи видалятимуться з бази даних боксу всі додаткові зображення?
Ps. Мені треба звільнити дисковий простір від цих непотрібних картинок.
2. При наступному імпорті нових товарів у бокс, чи додаватимуться додаткові картинки, якщо я в інтерфейсі відключив поле "Додаткове зображення"?
Дякую за конструктивну відповідь!
Доброго дня! У боксі в картці товару автоматично завантажуються всі додаткові зображення товару . У мене їх дуже багато. Мені не потрібні додаткові картинки, достатньо мати лише одну основну. Я зайшов у налаштування інтерфейсу і прибрав поле "Додаткове зображення". Тепер у картці товару боксу лише одна картинка. Потім я зайшов у "Автоматичні дії щодня" і додав поле "Видалити зображення, що не використовуються" Запитання. 1. Чи видалятимуться з бази даних боксу всі додаткові зображення? Ps. Мені треба звільнити дисковий простір від цих непотрібних картинок. 2. При наступному імпорті нових товарів у бокс, чи додаватимуться додаткові картинки, якщо я в інтерфейсі відключив поле "Додаткове зображення"? Дякую за конструктивну відповідь!
Скляров Олександр писав/ла: Я зайшов у налаштування інтерфейсу та прибрав поле "Додаткове зображення". Тепер у картці товару боксу лише одна картинка.
Ви просто прибрали блок в інтерфейсі, але ніяк не виключили імпорт додаткових зображень, якщо такий функціонал реалізований.
Скляров Олександр писав/ла: 1. Чи видалятимуться з бази даних боксу всі додаткові зображення?
Ні, це необхідно робити вручну чи з нашою допомогою через базу даних.
Скляров Олександр писав/ла: 2. При наступному імпорті нових товарів у бокс, чи додаватимуться додаткові картинки, якщо я в інтерфейсі відключив поле "Додаткове зображення"? Дякую за конструктивну відповідь!
Так, якщо такий функціонал не відключений (якщо є таке налаштування) в автоматизаціях, які ви використовуєте. Уточніть, будь ласка, за допомогою якого функціоналу ви імпортуєте додаткові зображення в продукти?
[quote]
Скляров Олександр писав/ла:
Я зайшов у налаштування інтерфейсу та прибрав поле "Додаткове зображення". Тепер у картці товару боксу лише одна картинка.
[/quote]
Ви просто прибрали блок в інтерфейсі, але ніяк не виключили імпорт додаткових зображень, якщо такий функціонал реалізований.
[quote]
1. Чи видалятимуться з бази даних боксу всі додаткові зображення?
[/quote]
Ні, це необхідно робити вручну чи з нашою допомогою через базу даних.
[quote]
2. При наступному імпорті нових товарів у бокс, чи додаватимуться додаткові картинки, якщо я в інтерфейсі відключив поле "Додаткове зображення"?
Дякую за конструктивну відповідь!
[/quote]
Так, якщо такий функціонал не відключений (якщо є таке налаштування) в автоматизаціях, які ви використовуєте.
Уточніть, будь ласка, за допомогою якого функціоналу ви імпортуєте додаткові зображення в продукти?
Ваше повідомлення: "Ви просто прибрали блок в інтерфейсі, але ніяк не виключили імпорт додаткових зображень, якщо десь такий функціонал реалізований." Моя відповідь: Наскільки я бачу, імпорт картинок здійснюється тільки тут "Автоматизація" -> "Автоматичні дії раз на годину" -> "Зображення" ------------------------ Ваше повідомлення: "Ні, це необхідно робити вручну чи з нашою допомогою через базу даних". Моя відповідь: Як це робиться вручну? Що необхідно, щоб видалити з вашою допомогою? ------------------------ Ваше повідомлення: - "Так, якщо такий функціонал не вимкнений (якщо є таке налаштування) в автоматизаціях, які ви використовуєте. Уточніть будь ласка за допомогою якого функціоналу ви імпортуєте додаткові зображення в продукти?" Моя відповідь: За допомогою "Автоматизація" -> "Автоматичні дії щогодини" -> "Зображення"
Ваше повідомлення:
"Ви просто прибрали блок в інтерфейсі, але ніяк не виключили імпорт додаткових зображень, якщо десь такий функціонал реалізований."
Моя відповідь:
Наскільки я бачу, імпорт картинок здійснюється тільки тут "Автоматизація" -> "Автоматичні дії раз на годину" -> "Зображення" [file]12722[/file]
------------------------
Ваше повідомлення:
"Ні, це необхідно робити вручну чи з нашою допомогою через базу даних".
Моя відповідь:
Як це робиться вручну? Що необхідно, щоб видалити з вашою допомогою?
------------------------
Ваше повідомлення:
- "Так, якщо такий функціонал не вимкнений (якщо є таке налаштування) в автоматизаціях, які ви використовуєте. Уточніть будь ласка за допомогою якого функціоналу ви імпортуєте додаткові зображення в продукти?"
Моя відповідь:
За допомогою "Автоматизація" -> "Автоматичні дії щогодини" -> "Зображення" [file]12722[/file]
Скляров Олександр писав/ла: Ваше повідомлення: "Ви просто прибрали блок в інтерфейсі, але ніяк не виключили імпорт додаткових зображень, якщо десь такий функціонал реалізований." Моя відповідь: Наскільки я бачу, імпорт картинок здійснюється тільки тут "Автоматизація" -> "Автоматичні дії раз на годину" -> "Зображення"
Ви можете усунути оновлення зображень продукту. Але тоді для нових продуктів (якщо такі імпортуватимуться в систему) не буде зображень зовсім.
Скляров Олександр писав/ла: Ваше повідомлення: "Ні, це необхідно робити вручну чи з нашою допомогою через базу даних". Моя відповідь: Як це робиться вручну? Що необхідно, щоб видалити з вашою допомогою?
Заходьте в товари та видаляєте вручну непотрібні зображення. Далі в автоматизаціях можна використовувати дію для видалення зображень, що не використовуються. Але це не ефективно при великій кількості продуктів - відповідно ми за вартість 1 години доопрацювання можемо видалити всім продуктам зображення, після чого запустити дію з очищення зображень, що не використовуються.
[quote]
Ваше повідомлення:
"Ви просто прибрали блок в інтерфейсі, але ніяк не виключили імпорт додаткових зображень, якщо десь такий функціонал реалізований."
Моя відповідь:
Наскільки я бачу, імпорт картинок здійснюється тільки тут "Автоматизація" -> "Автоматичні дії раз на годину" -> "Зображення"
[/quote]
Ви можете усунути оновлення зображень продукту. Але тоді для нових продуктів (якщо такі імпортуватимуться в систему) не буде зображень зовсім.
[quote]
Ваше повідомлення:
"Ні, це необхідно робити вручну чи з нашою допомогою через базу даних".
Моя відповідь:
Як це робиться вручну? Що необхідно, щоб видалити з вашою допомогою?
[/quote]
Заходьте в товари та видаляєте вручну непотрібні зображення. Далі в автоматизаціях можна використовувати дію для видалення зображень, що не використовуються.
Але це не ефективно при великій кількості продуктів - відповідно ми за вартість 1 години доопрацювання можемо видалити всім продуктам зображення, після чого запустити дію з очищення зображень, що не використовуються.
Ось тому я і питаю, як зробити, щоб основне фото додавали, а додаткові фото не додавали.
Відповідно ми за вартість 1 години доопрацювання можемо видалити всім продуктам зображення, після чого запустити дію з очищення зображень, що не використовуються.
Добре, видаліть будь ласка додаткові фотографії і запустіть дію з очищення зображень, що не використовуються. Хоча в автоматизації я цю дію вже додав. Куди, кому платити? Ось тільки повертаюся до першого питання, адже через годину при наступному оновленні додаткові картинки знову спарсятся. А треба, щоб вони не парсилися.
[quote]
[/quote]
Ось тому я і питаю, як зробити, щоб основне фото додавали, а додаткові фото не додавали.
[quote]
Відповідно ми за вартість 1 години доопрацювання можемо видалити всім продуктам зображення, після чого запустити дію з очищення зображень, що не використовуються.
[/quote]
Добре, видаліть будь ласка додаткові фотографії і запустіть дію з очищення зображень, що не використовуються. Хоча в автоматизації я цю дію вже додав.
Куди, кому платити?
Ось тільки повертаюся до першого питання, адже через годину при наступному оновленні додаткові картинки знову спарсятся. А треба, щоб вони не парсилися.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар