Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
На низці продуктів необхідно відключити наявність вручну.
Я вручну прибираю галочки "Перераховувати наявність з постачальниками та складами" та "Продукт у наявності" ([file]12679[/file] , але при кожному запуску автоматичної дії раз на годину "Універсальний імпорт продуктів" у товару проставляється галочка "Продукт в наявності і він ставати знову активним.
Допоможіть знайти проблему: я щось не так налаштував, або галочка "Перераховувати наявність з постачальниками та складами" не коректно працює?
Приклад товару із проблемою: https://smartgroup.crm-onebox.com/app/product/8469/edit/
Дії щогодини: (6-е зверху) https://smartgroup.crm-onebox.com/app/automatization/hour/edit/
Добрий день. На низці продуктів необхідно відключити наявність вручну. Я вручну прибираю галочки "Перераховувати наявність з постачальниками та складами" та "Продукт у наявності" ( , але при кожному запуску автоматичної дії раз на годину "Універсальний імпорт продуктів" у товару проставляється галочка "Продукт в наявності і він ставати знову активним. Допоможіть знайти проблему: я щось не так налаштував, або галочка "Перераховувати наявність з постачальниками та складами" не коректно працює? Приклад товару із проблемою: https://smartgroup.crm-onebox.com/app/product/8469/edit/ Дії щогодини: (6-е зверху) https://smartgroup.crm-onebox.com/app/automatization/hour/edit/
Петречко Василь ФОП Петречко Василь Анатолійович написав: "Універсальний імпорт продуктів"
У цій дії заберіть галочку - але це для нових товарів Або ж, може бути вказано як констранта - у такому разі потрібно прибрати ці налаштування
[quote]
Петречко Василь
ФОП Петречко Василь Анатолійович написав:
"Універсальний імпорт продуктів"
[/quote]
У цій дії заберіть галочку [file]12691[/file] - але це для нових товарів
Або ж, може бути вказано як констранта [file]12692[/file] - у такому разі потрібно прибрати ці налаштування
Петречко Василь ФОП Петречко Василь Анатолійович написав: у товару проставляється галочка "Продукт у наявності" і він стає знову активним.
Якщо у вас проставляється безпосередньо наявність, то тут проблема гірша, тому що вам потрібно в дії ірати поле, яке оновлює наявність... Хоча якщо у вас наявність проставляється на підставі постачальників і складів, то наявність завантажувати з файлу і не потрібно. І тоді очистіть поле з наявністю та текстом наявності
[quote]
Петречко Василь
у товару проставляється галочка "Продукт у наявності" і він стає знову активним.
[/quote]
Якщо у вас проставляється безпосередньо наявність, то тут проблема гірша, тому що вам потрібно в дії ірати поле, яке оновлює наявність... Хоча якщо у вас наявність проставляється на підставі постачальників і складів, то наявність завантажувати з файлу і не потрібно.
І тоді очистіть поле з наявністю [file]12693[/file] та текстом наявності [file]12694[/file]
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: ков і складів, то наявність завантажувати з файлу і не потрібно
У вивантаженні не варто константа для сихронізації наявності і після того як автоматизація спрацьовує галочка "Перераховувати наявність з постачальниками та складами" не проставляється, а ось "Продукт в наявності" стає активною. Як я розумію за логікою, якщо галочки "Перечитувати наявність..." ні, то відповідно наявність і не повинна оновлюватися, правильно? - Це якийсь баг? Як докорінно вирішити цю проблему, щоб продукти, у яких немає галочки "Перераховувати наявність", наявність не оновлювалося, але при цьому оновлювалося у всіх інших? Зараз у налаштуваннях вивантаження так:
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
ков і складів, то наявність завантажувати з файлу і не потрібно
[/quote]
У вивантаженні не варто константа для сихронізації наявності і після того як автоматизація спрацьовує галочка "Перераховувати наявність з постачальниками та складами" не проставляється, а ось "Продукт в наявності" стає активною.
Як я розумію за логікою, якщо галочки "Перечитувати наявність..." ні, то відповідно наявність і не повинна оновлюватися, правильно? - Це якийсь баг?
Як докорінно вирішити цю проблему, щоб продукти, у яких немає галочки "Перераховувати наявність", наявність не оновлювалося, але при цьому оновлювалося у всіх інших?
Зараз у налаштуваннях вивантаження так:
[file]12696[/file]
[file]12697[/file]
Петречко Василь ФОП Петречко Василь Анатолійович написав: У вивантаженні не варто константа для сихронізації наявності і після того як автоматизація спрацьовує галочка "Перераховувати наявність з постачальниками та складами" не проставляється, а ось "Продукт в наявності" стає активною. Як я розумію за логікою, якщо галочки "Перечитувати наявність..." ні, то відповідно наявність і не повинна оновлюватися, правильно? - Це якийсь баг? Як докорінно вирішити цю проблему, щоб продукти, у яких немає галочки "Перераховувати наявність", наявність не оновлювалося, але при цьому оновлювалося у всіх інших? Зараз у налаштуваннях вивантаження так:
Зверніть увагу на мій другий коментар, це не помилка і не проблема, це налаштований імпорт у вас, Ви імпортуєте галочку наявності з файлу
[quote]
Петречко Василь
У вивантаженні не варто константа для сихронізації наявності і після того як автоматизація спрацьовує галочка "Перераховувати наявність з постачальниками та складами" не проставляється, а ось "Продукт в наявності" стає активною.
Як я розумію за логікою, якщо галочки "Перечитувати наявність..." ні, то відповідно наявність і не повинна оновлюватися, правильно? - Це якийсь баг?
Як докорінно вирішити цю проблему, щоб продукти, у яких немає галочки "Перераховувати наявність", наявність не оновлювалося, але при цьому оновлювалося у всіх інших?
Зараз у налаштуваннях вивантаження так:
[/quote]
Зверніть увагу на мій другий коментар, це не помилка і не проблема, це налаштований імпорт у вас, Ви імпортуєте галочку наявності з файлу [file]12698[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар