Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
як можна вирішити у боксі облік товарних запасів у ФОП згідно з новим законом в Україні??
цитата" Облік товарних запасів здійснюється шляхом постійного внесення до Форми обліку інформації про надходження та вибуття товарів на підставі первинних документів, які є невід'ємною частиною такого обліку."
тобто потрібен якийсь звіт який буде генерувати файл ексель, таблицю
[file]12167[/file]
ось тут докладно розписано що має бути у графах https://sys2biz.com.ua/news/novyj-poryadok-obliku-tovarnyh-zapasiv-dlya-fop-minfin/
як можна вирішити у боксі облік товарних запасів у ФОП згідно з новим законом в Україні?? цитата" Облік товарних запасів здійснюється шляхом постійного внесення до Форми обліку інформації про надходження та вибуття товарів на підставі первинних документів, які є невід'ємною частиною такого обліку." тобто потрібен якийсь звіт який буде генерувати файл ексель, таблицю
Виходячи з тексту постанови, йдеться не так про облік товарних запасів, як про облік первинних документів на товари. У боксі на мій поки немає можливості введення первинних документів при оприбуткуванні або переміщеннях товарів, тому і в таблицю нічого заносити з боксу. А взагалі товарному спрощенню ппц схоже.
Виходячи з тексту постанови, йдеться не так про облік товарних запасів, як про облік первинних документів на товари. У боксі на мій поки немає можливості введення первинних документів при оприбуткуванні або переміщеннях товарів, тому і в таблицю нічого заносити з боксу. А взагалі товарному спрощенню ппц схоже.
за видатковими накладними є в додатку документи можливість відобразити реєстр, але вивантажити його в Ексель я не знайшов як.
половина завдання майже вирішено, залишилося те саме зробити і з прибутковими накладними, вносити дані при оприбуткуванні, і тоді можна було б легко налагодити такий звіт і відбиватися від перевіряючих
за видатковими накладними є в додатку документи можливість відобразити реєстр, але вивантажити його в Ексель я не знайшов як.
[file]12191[/file]
половина завдання майже вирішено, залишилося те саме зробити і з прибутковими накладними, вносити дані при оприбуткуванні, і тоді можна було б легко налагодити такий звіт і відбиватися від перевіряючих
Лихачевський Віталій писав/ла: У боксі на мій поки немає можливості введення первинних документів при оприбуткуванні або переміщеннях товарів, тому і в таблицю нічого заносити з боксу. А взагалі товарному спрощенню ппц схоже.
Знайшов як у боксі внести дані про прибуткові.
у налаштуваннях інтерфейсу можна додати дод. поля та вивести їх на сторінку оприбуткування
потім у журналі видно залишилося придумати як це вилити в окрему таблицю-форму, яку нам нав'язали, і все це в хронології там виводити?
[quote]
Лихачевський Віталій писав/ла:
У боксі на мій поки немає можливості введення первинних документів при оприбуткуванні або переміщеннях товарів, тому і в таблицю нічого заносити з боксу. А взагалі товарному спрощенню ппц схоже.
[/quote]
Знайшов як у боксі внести дані про прибуткові.
[file]12223[/file]
у налаштуваннях інтерфейсу можна додати дод. поля та вивести їх на сторінку оприбуткування
[file]12224[/file]
[file]12225[/file]
потім у журналі видно [file]12226[/file]
залишилося придумати як це вилити в окрему таблицю-форму, яку нам нав'язали, і все це в хронології там виводити?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар