Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Не можу перевести процес на етап Повернення.
Видає помилку [file]12024[/file]
Я припускаю чому так відбувається: Товар знаходиться на двох складах [file]12025[/file] . На Складі "Б/в агрегати" заборона продажу.
Напевно, програма намагається зробити списання з цього складу.
Але ж має працювати не так! Ми робимо повернення до БП, в якому товар був оприбуткований на склад "Стіл замовлень СТО". То хай і повертає з цього складу.
Якщо немає такої можливості, то давайте зробимо доопрацювання
Не можу перевести процес на етап Повернення. Видає помилку Я припускаю чому так відбувається: Товар знаходиться на двох складах . На Складі "Б/в агрегати" заборона продажу. Напевно, програма намагається зробити списання з цього складу. Але ж має працювати не так! Ми робимо повернення до БП, в якому товар був оприбуткований на склад "Стіл замовлень СТО". То хай і повертає з цього складу. Якщо немає такої можливості, то давайте зробимо доопрацювання
Добрий день. Після натискання на кнопку ваш процес через якийсь час потрапляє на дію, яка продає товар зі складу "Б/в агрегати", цей склад не призначений для продажу і ви бачите відповідну помилку. Ймовірно неправильно налаштована логіка БП, тому що ви пишите, що повертаєте товар, а за фактом запускається дія продажу.
Добрий день. Після натискання на кнопку ваш процес через якийсь час потрапляє на дію, яка продає товар зі складу "Б/в агрегати", цей склад не призначений для продажу і ви бачите відповідну помилку. Ймовірно неправильно налаштована логіка БП, тому що ви пишите, що повертаєте товар, а за фактом запускається дія продажу.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар