Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня Дайте, будь ласка, відповіді на запитання. Клієнт нервує. Він повністю перевів свій склад до Onebox, а тут такі проблеми. Як я маю його переконати перевестися на OS, коли він з такими проблемами хоче просто кинути onebox?
Доброго дня
Дайте, будь ласка, відповіді на запитання. Клієнт нервує. Він повністю перевів свій склад до Onebox, а тут такі проблеми. Як я маю його переконати перевестися на OS, коли він з такими проблемами хоче просто кинути onebox?
Добрий день. У деяких продуктів не було операції оприбуткування (швидше за все її видалили), але були операції переміщення та продажу з цього оприбуткування. Я видалив усі такі операції, перед якими не було приходу.
Добрий день. У деяких продуктів не було операції оприбуткування (швидше за все її видалили), але були операції переміщення та продажу з цього оприбуткування. Я видалив усі такі операції, перед якими не було приходу.
з цим щось треба робити Можна якось усі продукти знайти в яких проблеми? Або хоча б зрозуміти в чому проблема? Прикріплюю файл з продуктами та їх фактичними залишками на складі. З червоні проблеми. Наприклад: 4518 - прийшло 6. 1 продався, 1 перемістили - втратило фактично 4. Але в боксі пише 10. (чомусь система думає, що товару прийшло 12, хоча це ніде не відображається) 4517 – прийшло 16, 3 було на складі – загалом 19. По складу в системі продалося 1 шт, втратило 18 Але фактично на складі 9 шт, тому чомусь з журналу видалися 8 продажів по цьому продукту (процеси є) Як це все розгрібати?
з цим щось треба робити
Можна якось усі продукти знайти в яких проблеми? Або хоча б зрозуміти в чому проблема?
Прикріплюю файл з продуктами та їх фактичними залишками на складі. З червоні проблеми.
Наприклад:
4518 - прийшло 6. 1 продався, 1 перемістили - втратило фактично 4. Але в боксі пише 10. (чомусь система думає, що товару прийшло 12, хоча це ніде не відображається)
4517 – прийшло 16, 3 було на складі – загалом 19.
По складу в системі продалося 1 шт, втратило 18
Але фактично на складі 9 шт, тому чомусь з журналу видалися 8 продажів по цьому продукту (процеси є)
Як це все розгрібати?
[file]11292[/file]
Я не зовсім розумію, чому ви відповідаєте на такі питання раз на тиждень. Це правильно поставлене питання з очевидною проблемою системи. Яке максимально заважає працювати вашому та моєму клієнту!
клієнто потрібно продати саме з цього складу :)
[file]11626[/file]
[file]11627[/file]
Я не зовсім розумію, чому ви відповідаєте на такі питання раз на тиждень.
Це правильно поставлене питання з очевидною проблемою системи. Яке максимально заважає працювати вашому та моєму клієнту!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар