Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
[file]10005[/file]
Вискакує помилка та не дає зберегти картку. Не можу знайти у чому проблема, але раніше все нормально працювало. Назва продукту не заповнюю, воно заповнюється "автоматизацією для продуктів".
Підкажіть у чому проблема?
Вискакує помилка та не дає зберегти картку. Не можу знайти у чому проблема, але раніше все нормально працювало. Назва продукту не заповнюю, воно заповнюється "автоматизацією для продуктів". Підкажіть у чому проблема?
Стрілець Антон Миколайович КТС Співробітник КТС писав/ла: Як бачу, у вас виведено 2 поля Назва, спробуйте прибрати верхнє поле з інтерфейсу та перевірити збереження
Це – різні поля. Зверху назва , а знизу додаткове поле
[quote]
Стрілець Антон Миколайович
КТС
Співробітник
КТС писав/ла:
Як бачу, у вас виведено 2 поля Назва, спробуйте прибрати верхнє поле з інтерфейсу та перевірити збереження
[/quote]
Це – різні поля. Зверху назва , а знизу додаткове поле
Ви вказали "Тип" обов'язковим для заповнення. Тип "Продукт" - це за промовчанням порожнє значення селектора, ось що і помилка. Заберіть перевірку цього поля і все буде добре. PS: виведення помилки виправлено
Ви вказали "Тип" обов'язковим для заповнення.
Тип "Продукт" - це за промовчанням порожнє значення селектора, ось що і помилка. Заберіть перевірку цього поля і все буде добре.
PS: виведення помилки виправлено
[file]10088[/file]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Ви вказали "Тип" обов'язковим для заповнення. Тип "Продукт" - це за промовчанням порожнє значення селектора, ось що і помилка. Заберіть перевірку цього поля і все буде добре. PS: виведення помилки виправлено
дивно, що в мене не показувала якась саме помилка.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Ви вказали "Тип" обов'язковим для заповнення.
Тип "Продукт" - це за промовчанням порожнє значення селектора, ось що і помилка. Заберіть перевірку цього поля і все буде добре.
PS: виведення помилки виправлено
[file]10088[/file]
[/quote]
дивно, що в мене не показувала якась саме помилка.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Тип "Продукт" - це за промовчанням порожнє значення селектора, ось що і помилка. Заберіть перевірку цього поля і все буде добре.
чому воно порожнє за умовчанням?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[/quote]
Тому що ми, як архітектори цього продукту, так захотіли і зробили. Візуально для користувача за умовчанням виводитись що це "Продукт" - і цього цілком достатньо.
[quote]
[/quote]
Тому що ми, як архітектори цього продукту, так захотіли і зробили.
Візуально для користувача за умовчанням виводитись що це "Продукт" - і цього цілком достатньо.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
Тому що ми, як архітектори цього продукту, так захотіли і зробили. Візуально для користувача за умовчанням виводитись що це "Продукт" - і цього цілком достатньо.
ну що ж, дуже логічно))) в будь-якому випадку, дякую за допомогу, я вже був зневірений...
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
Тому що ми, як архітектори цього продукту, так захотіли і зробили.
Візуально для користувача за умовчанням виводитись що це "Продукт" - і цього цілком достатньо.
[/quote]
ну що ж, дуже логічно)))
в будь-якому випадку, дякую за допомогу, я вже був зневірений...
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар