1b.app
Скопійоване посилання -

Відкат дій та створенняЖерналу змін до СРМ

Було кілька разів при імпорті дані ставилися не в ті поля оскільки менеджер у файлі припустився помилки і залишив порожнім весь стовпець
Можливість скасувати останній імпорт, оприбуткування (просто зрозумілішим зробити)
У Журналі істотних змін можна вибирати їх типи: додавання продукту, імпорт, Експорт, видалення, створення документа та його видалення. Ім'я тих дій, які є суттєвими. і можливість повернути назад з обмеженням за часом, щоб не захаращувало систему
як керівнику даючи доступи все більшій кількості співробітників хочеться мати можливість контролю, щоб вони не начудили чогось у системі
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Прошу підтримати мою пропозицію!
02.07.2020, 12:58
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Підтримую! Як варіант, можна зробити імпорт за прикладом Prom.ua https://i.imgur.com/BMu1e9R.jpg
06.07.2020, 12:06

тут я мав на увазі відкат масових змін якщо щось пішло не так. Робити це через Резервне копіювання та сервер не варіант, замовлення теж відкотяться напевно і проведені процеси. + раніше при помилках в імпорті був звіт про них, зараз його немає і якщо щось не залилося я про це дізнаюся тільки перевіривши в ручному режимі
15.07.2020, 20:34

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар