Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Хочу очистити склади та видалити геть усі товари.
Не можу знайти такої функції. Просте списання не працює – видає купу помилок. Допоможіть, будь ласка
dorechi.crm-onebox.com
Хочу очистити склади та видалити геть усі товари. Не можу знайти такої функції. Просте списання не працює – видає купу помилок. Допоможіть, будь ласка dorechi.crm-onebox.com
Вирішили не чекати відповіді, а посидіти - побачити кожен товар окремо, але на майбутнє будемо вдячні за можливість видалення товарів зі складу тим же способом, як видаляються товари з переліку товарів )
Вирішили не чекати відповіді, а посидіти - побачити кожен товар окремо, але на майбутнє будемо вдячні за можливість видалення товарів зі складу тим же способом, як видаляються товари з переліку товарів )
Ганна - склади це серйозний і відповідальний функціонал. для того, щоб випадково не удалити наприклад товар, який уже був проданий - передбачений захист і це правильно. у вашому випадку загальні рекомендації такі: 1. заходьте в журнал /admin/shop/storage/motionlog/ , спочатку сортуєте операції продаж, виділяєте галочками так і тиснете після цього можна аналогічно виділити Оприбуткування, після чого за кілька хвилин усі операції будуть видалені 2. п.1 рекомендую лише якщо це попередні налаштування бази чи тест. в роботі рекомендую виключно Списання /admin/shop/storage/outcoming/ , оскільки такі продукти можна відстежити і вони падають у звіт Баланс, де ви розумієте свої загальні витрати. Одна кнопка Додати всі доступні на складі - вирішує питання
Ганна - склади це серйозний і відповідальний функціонал.
для того, щоб випадково не удалити наприклад товар, який уже був проданий - передбачений захист і це правильно.
у вашому випадку загальні рекомендації такі:
1. заходьте в журнал /admin/shop/storage/motionlog/ , спочатку сортуєте операції продаж, виділяєте галочками так і тиснете [file]9518[/file]
після цього можна аналогічно виділити Оприбуткування, після чого за кілька хвилин усі операції будуть видалені
2. п.1 рекомендую лише якщо це попередні налаштування бази чи тест. в роботі рекомендую виключно Списання /admin/shop/storage/outcoming/ , оскільки такі продукти можна відстежити і вони падають у звіт Баланс, де ви розумієте свої загальні витрати. Одна кнопка Додати всі доступні на складі - вирішує питання [file]9519[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар