Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є шаблон https://hte.crm-onebox.com/admin/shop/document/templates/15/control/
У ньому внизу вставлено підпис як картинка [file]5693[/file]
1. Під час друку виводиться рамка картинки, підкажіть як прибрати її
2. З лівого боку зроблено відступ, потрібно зробити аналогічно з правого боку такий самий, підкажіть як зробити, погано знаюся на цьому.
Є шаблон https://hte.crm-onebox.com/admin/shop/document/templates/15/control/ У ньому внизу вставлено підпис як картинка 1. Під час друку виводиться рамка картинки, підкажіть як прибрати її 2. З лівого боку зроблено відступ, потрібно зробити аналогічно з правого боку такий самий, підкажіть як зробити, погано знаюся на цьому.
1. Щоб прибрати рамку, потрібно на тег img в атрибут style прописати: border: none; 2. Бачу, що документ був скопійований з Word або чогось подібного, на кожному тезі є відступи, які рівні margin: 0cm 0cm 0cm 35.45pt - 4 числа це по порядку сторони (верх, право, низ, ліво). Щоб зробити відступ праворуч - потрібно змінити margin на такий margin: 0cm 35.45pt 0cm 35.45pt
1. Щоб прибрати рамку, потрібно на тег img в атрибут style прописати: border: none;
2. Бачу, що документ був скопійований з Word або чогось подібного, на кожному тезі є відступи, які рівні margin: 0cm 0cm 0cm 35.45pt - 4 числа це по порядку сторони (верх, право, низ, ліво). Щоб зробити відступ праворуч - потрібно змінити margin на такий margin: 0cm 35.45pt 0cm 35.45pt
Derkach Dmytriy написав: 1. Щоб прибрати рамку, потрібно на тег img в атрибут style прописати: border: none; 2. Бачу, що документ був скопійований з Word або чогось подібного, на кожному тезі є відступи, які рівні margin: 0cm 0cm 0cm 35.45pt - 4 числа це по порядку сторони (верх, право, низ, ліво). Щоб зробити відступ праворуч - потрібно змінити margin на такий margin: 0cm 35.45pt 0cm 35.45pt
2. Вийшло, дякую 1. Вставив так, але щось не допомогло, якщо можеш пропиши як треба
[quote]
Derkach Dmytriy написав:
1. Щоб прибрати рамку, потрібно на тег img в атрибут style прописати: border: none;
2. Бачу, що документ був скопійований з Word або чогось подібного, на кожному тезі є відступи, які рівні margin: 0cm 0cm 0cm 35.45pt - 4 числа це по порядку сторони (верх, право, низ, ліво). Щоб зробити відступ праворуч - потрібно змінити margin на такий margin: 0cm 35.45pt 0cm 35.45pt
[/quote]
2. Вийшло, дякую
1. Вставив так, але щось не допомогло, якщо можеш пропиши як треба
[file]5708[/file]
Спробуй замінити зображення підпису. Там зараз у src не шлях до малюнку, а blob, я думаю що внаслідок цього у PDF конвертує з рамкою. У звичайній пресі все нормально
Спробуй замінити зображення підпису. Там зараз у src не шлях до малюнку, а blob, я думаю що внаслідок цього у PDF конвертує з рамкою. У звичайній пресі все нормально
Derkach Dmytriy написав: Спробуй замінити зображення підпису. Там зараз у src не шлях до малюнку, а blob, я думаю що внаслідок цього у PDF конвертує з рамкою. У звичайній пресі все нормально
[quote]
Derkach Dmytriy написав:
[/quote]
Вставив пряме посилання, все одно у pdf рамки
https://hte.crm-onebox.com/admin/document/198/control/
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар