Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Потрібна допомога за шаблоном документа? Я створив шаблон Order invoice і в ньому мені потрібно вивести фото товару у кожен рядок, але не можу задати максимальну висоту фото 40px та висоту рядка. Весь час виходить як на скріншоті [file]4922[/file]
Потрібна допомога за шаблоном документа? Я створив шаблон Order invoice і в ньому мені потрібно вивести фото товару у кожен рядок, але не можу задати максимальну висоту фото 40px та висоту рядка. Весь час виходить як на скріншоті
Добридень! Ось у цьому топіці раніше обговорювалося питання щодо завдання розміру зображення в таблиці продуктів у документі. Можливо, цей варіант вам підійде.
Добридень! Ось у цьому топіці раніше обговорювалося питання щодо завдання розміру зображення в таблиці продуктів у документі.
Можливо, цей варіант вам підійде.
Бушуєв Святослав Юрійович написав: Добридень! Ось у цьому топіці раніше обговорювалося питання щодо завдання розміру зображення в таблиці продуктів у документі. Можливо, цей варіант вам підійде.
Справа в тому, що я вже зробив, як там написано. Але це не допомогло, може я щось зробив не так?
[quote]
Бушуєв Святослав Юрійович написав:
Добридень! Ось у цьому топіці раніше обговорювалося питання щодо завдання розміру зображення в таблиці продуктів у документі.
Можливо, цей варіант вам підійде.
[/quote]
Справа в тому, що я вже зробив, як там написано. Але це не допомогло, може я щось зробив не так?
Бушуєв Святослав Юрійович написав: Сергію, а можете створити в рамках якогось із процесів приклад документа?
Ось документ з БП #108
[quote]
Сергію, а можете створити в рамках якогось із процесів приклад документа?
[/quote]
Ось документ з БП #108
[file]4936[/file]
Сегрей, якщо подивитися на ваш документ у html /admin/shop/document/88/print/ , то можна побачити, що картинка відображається коректно відповідно до ваших налаштувань. Тут, швидше за все, проблема безпосередньо у форматі XLS. На жаль, якісь варіанти рішення я надати не зможу, тому що думаю, що тут необхідний програмний рівень.
Сегрей, якщо подивитися на ваш документ у html /admin/shop/document/88/print/ , то можна побачити, що картинка відображається коректно відповідно до ваших налаштувань. Тут, швидше за все, проблема безпосередньо у форматі XLS.
На жаль, якісь варіанти рішення я надати не зможу, тому що думаю, що тут необхідний програмний рівень.
Бушуєв Святослав Юрійович написав: Тут, швидше за все, проблема безпосередньо у форматі XLS.
Не думаю, що на XLS можна якось адекватно вплинути. Найкраще використовувати інші формати, як PDF | HTML.
[quote]
Тут, швидше за все, проблема безпосередньо у форматі XLS.
[/quote]
Не думаю, що на XLS можна якось адекватно вплинути.
Найкраще використовувати інші формати, як PDF | HTML.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар