Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ми маємо можливість надрукувати процеси кнопкою
[file]2762[/file]
Але воно створює 1 файл і додає туди всі замовлення які я виділив для друку.
Чи можна зробити якесь налаштування, щоб воно друкувало мені кожне замовлення з нової вкладки?
Тобто мені потрібно роздрукувати 20 замовлень, але щоб кожне замовлення відкривалося в окремій вкладці (було окремим документом).
Ми маємо можливість надрукувати процеси кнопкою
Але воно створює 1 файл і додає туди всі замовлення які я виділив для друку. Чи можна зробити якесь налаштування, щоб воно друкувало мені кожне замовлення з нової вкладки? Тобто мені потрібно роздрукувати 20 замовлень, але щоб кожне замовлення відкривалося в окремій вкладці (було окремим документом).
Губко Олександр Сергійович писав/ла: Чи можна зробити якесь налаштування, щоб воно друкувало мені кожне замовлення з нової вкладки? Тобто мені потрібно роздрукувати 20 замовлень, але щоб кожне замовлення відкривалося в окремій вкладці (було окремим документом).
Теоретично - так. Можна зробити або окремий блок, який виведе кнопку аналогічно "Друк", але відкриватиме кілька вкладок з 1м процесом відповідно. Також в блоці буде доступне налаштування назви кнопки. Це доопрацювання 3 години.
[quote]
Губко Олександр Сергійович писав/ла:
Чи можна зробити якесь налаштування, щоб воно друкувало мені кожне замовлення з нової вкладки?
Тобто мені потрібно роздрукувати 20 замовлень, але щоб кожне замовлення відкривалося в окремій вкладці (було окремим документом).
[/quote]
Теоретично - так. Можна зробити або окремий блок, який виведе кнопку аналогічно "Друк", але відкриватиме кілька вкладок з 1м процесом відповідно. Також в блоці буде доступне налаштування назви кнопки.
Це доопрацювання 3 години.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар