Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У процесах при формуванні дією "Виписати документ" документа із шаблоном Замовлення постачальнику https://one-box.shine-bright.com.ua/app/document/templates/19/control/ виникає Помилка
[file]24480[/file]
змін ніяких не вносилося
[file]24480[/file]
приклад процесу https://one-box.shine-bright.com.ua/714606/ - можна перейти на етап Оновити
[file]24480[/file]
вручну у замовленнях документ теж не формується
[file]24480[/file]
[file]24480[/file]
так зміни не вносилися до шаблону з 23 року, і ще вчора замовлення формувалися
так зміни не вносилися до шаблону з 23 року, і ще вчора замовлення формувалися
[file]24481[/file]
[file]24482[/file]
[file]24481[/file]
[file]24482[/file]
[file]24481[/file]
[file]24482[/file]
He drinks fuel like it's free OneBox production написав: ок, можете не виправляти)
ну ви можете пояснити у чому справа? чому просто з сьогодні перестало працювати? якісь зміни у вас у системі відбулися? у нас же нічого не змінювалося в налаштуваннях - це факт, чи я не правий?
[quote]
He drinks fuel like it's free
OneBox production написав:
ок, можете не виправляти)
[/quote]
ну ви можете пояснити у чому справа? чому просто з сьогодні перестало працювати? якісь зміни у вас у системі відбулися? у нас же нічого не змінювалося в налаштуваннях - це факт, чи я не правий?
Родіон писав/ла: ну ви можете пояснити у чому справа?
я Вам пояснив у першому повідомленні - у Вас помилка в шаблоні документа. {|if (product_count) > 1|} – це невалідна конструкція.
Родіон писав/ла: чому просто з сьогодні перестало працювати?
Валідація стала суворішою.
[quote]
Родіон писав/ла:
ну ви можете пояснити у чому справа?
[/quote]
я Вам пояснив у першому повідомленні - у Вас помилка в шаблоні документа. {|if (product_count) > 1|} – це невалідна конструкція.
[quote]
Родіон писав/ла:
чому просто з сьогодні перестало працювати?
[/quote]
Валідація стала суворішою.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар