Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Підкажіть, будь ласка, потрібно в документі виводити ціну зі знижкою.
Є ось така перемінна: Підсумкова ціна - (productpricediscount)
Але цю перемінну не знаходжу серед тих, що доступні для виводу в документи.
Як можна розв'язати задачу?
[file]23538[/file]
[file]23539[/file]
[file]23540[/file]
Підкажіть, будь ласка, потрібно в документі виводити ціну зі знижкою. Є ось така перемінна: Підсумкова ціна - (productpricediscount)
Але цю перемінну не знаходжу серед тих, що доступні для виводу в документи. Як можна розв'язати задачу?
На жаль ні, я її вже пробував використовувати З такою перемінною чомусь викидає додаткові рядки, яких не має бути. Хоча схоже, що знижка враховується в такому випадку.
Тобто, можливо щось невірно в шаблоні використовую. Але вже по-різному крутив, нічого путнього не вийшло.
[quote]
Родион писал/а:
спробуйте {row:product_productprice}
[/quote]
На жаль ні, я її вже пробував використовувати
З такою перемінною чомусь викидає додаткові рядки, яких не має бути.
Хоча схоже, що знижка враховується в такому випадку.
Тобто, можливо щось невірно в шаблоні використовую.
Але вже по-різному крутив, нічого путнього не вийшло.
[file]23557[/file]
[file]23558[/file]
Легеза Вячеслав iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а: Тобто, можливо щось невірно в шаблоні використовую.
Прояснив, що проблема виникає, коли використовуємо перемінну {row:categorytree_categorychild_name} оскільки в документі маємо виводити продукти з розділенням по категоріях
Виглядає так, що: - або є внутрішня помилка, - або я невірно використовую перемінні в шаблоні.
Тому питання ймовірніше за все до розробників, щоб вони порадили, як можна розв'язати нагальну проблему.
[quote]
Легеза Вячеслав
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а:
Тобто, можливо щось невірно в шаблоні використовую.
[/quote]
Прояснив, що проблема виникає, коли використовуємо перемінну {row:categorytree_categorychild_name}
оскільки в документі маємо виводити продукти з розділенням по категоріях
Виглядає так, що:
- або є внутрішня помилка,
- або я невірно використовую перемінні в шаблоні.
Тому питання ймовірніше за все до розробників, щоб вони порадили, як можна розв'язати нагальну проблему.
[file]23559[/file]
[file]23560[/file]
Мария OneBox production писал/а: Спробуйте змінну вказати так само як змінну зі знижкою наприклад. Бо всі вказані row:categorytree_product_ і тільки ця змінна row:product_
Маша, на жаль не спрацьовує так
Ось таку перемінну спробував використати Було перемінна: {row:product_productprice} Стала: {row:categoryproduct_productprice}
В документ значення не підтягуються, бо схоже, що такої перемінної не існує.
[quote]
Мария
OneBox production писал/а:
Спробуйте змінну вказати так само як змінну зі знижкою наприклад. Бо всі вказані row:categorytree_product_ і тільки ця змінна row:product_
[/quote]
Маша, на жаль не спрацьовує так
Ось таку перемінну спробував використати
Було перемінна: {row:product_productprice}
Стала: {row:categoryproduct_productprice}
В документ значення не підтягуються, бо схоже, що такої перемінної не існує.
[file]23567[/file]
[file]23568[/file]
[file]23569[/file]
Ви мене не вірно зрозуміли. Подивіться ще раз на те які змінні ви використовуете. В змінну categorytree_product_productpriceoutdiscount значення ж приходить, а цю змінну ви вкотре вказуете невірно. Спробуйте вказати як я писала вище, через row:categorytree_product_
Ви мене не вірно зрозуміли. Подивіться ще раз на те які змінні ви використовуете. В змінну categorytree_product_productpriceoutdiscount значення ж приходить, а цю змінну ви вкотре вказуете невірно. Спробуйте вказати як я писала вище, через row:categorytree_product_
Мария OneBox production писал/а: Ви мене не вірно зрозуміли. Подивіться ще раз на те які змінні ви використовуете. В змінну categorytree_product_productpriceoutdiscount значення ж приходить, а цю змінну ви вкотре вказуете невірно. Спробуйте вказати як я писала вище, через row:categorytree_product_
Схоже, що я зрозумів
Підставив ось таку перемінну {row:categorytree_product_productprice} й виглядає, що нарешті отримав бажане :)
Дякую щиро за допомогу
[quote]
Мария
OneBox production писал/а:
[/quote]
Схоже, що я зрозумів
Підставив ось таку перемінну {row:categorytree_product_productprice}
й виглядає, що нарешті отримав бажане :)
Дякую щиро за допомогу
[file]23574[/file]
[file]23575[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар